Akaryakıt fiyatlarında işler karıştı; motorine daha bugün zam gelmişti, yarın için indirimin ucu göründü! İşte 7 Eylül güncel akaryakıt fiyatları…

Özellikle Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşla birlikte artan resesyon endişelerinin baskısına yenik düşen brent tipi petrolün varil fiyatında başlayan düşüş, benzin ve motorin fiyatlarında arka arkaya indirimlerin yaşanmasını sağlamıştı. Ağustos ayı itibariyle özellikle motorinde indirim günleri geride kalırken, benzin seyrini daha stabil tutmayı başardı. Dün gelen motorine zam sinyali, bugün fiyatlara yansırken; bu kez de motorin için indirim sinyali verildi.

MOTORİNE BEKLENEN ZAM BUGÜN GELDİ

En son 6 Eylül Pazartesi günü litre başına 70 kuruş zam alan motorin fiyatları için sektör kaynaklarından dün zam sinyali gelmişti. Motorine beklenen zam, bugün litre başına 77 kuruş olacak şekilde uygulandı. Pompada yeniden 26 TL’nin üzerine çıkan motorin güncel fiyatlarından satılmaya başlanmışken, benzine gelen 56 kuruşluk zammın ardından benzin bazlı akaryakıt ürünlerinde herhangi bir değişiklik gözlenmedi. En son indirim ile buluşarak, 11 TL’nin altına inen LPG bazlı ürünlerde de herhangi bir değişiklik yaşanmadı.

SEKTÖR KAYNAKLARI BU KEZ MOTORİN İÇİN İNDİRİM SİNYALİ VERDİ

Son ikidir zam ile buluşan motorin için bu kez sektör kaynaklarından indirim sinyali geldi. Bu gece yarısından itibaren motorin ve motorin bazlı akaryakıt ürünlerinde indirim bekleyen sektör kaynakları, indirim tutarını ise 1 lira 14 kuruş olarak açıkladı.

İŞTE 7 EYLÜL 2022 ÇARŞAMBA GÜNCEL BENZİN, MOTORİN VE LPG LİTRE FİYATLARI

İZMİR

BENZİN: 19,36 TL/LT

MOTORİN (MAZOT): 26,14 TL/LT

LPG (OTOGAZ): 10,73 TL/LT

AYDIN

BENZİN: 19,43 TL/LT

MOTORİN (MAZOT): 26,18 TL/LT

LPG (OTOGAZ): 10,76 TL/LT

ÇANAKKALE

BENZİN: 19,46 TL/LT

MOTORİN (MAZOT): 26,24 TL/LT

LPG (OTOGAZ): 10,84 TL/LT

DENİZLİ

BENZİN: 19,46 TL/LT

MOTORİN (MAZOT): 26,21 TL/LT

LPG (OTOGAZ): 10,76 TL/LT

MUĞLA

BENZİN: 19,47 TL/LT

MOTORİN (MAZOT): 26,25 TL/LT

LPG (OTOGAZ): 10,85 TL/LT

Exit mobile version