Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili yeni açıklama: Bu geceden itibaren uygulanacak!

Akaryakıt ürünü benzin ve motorine peş peşe yapılan zamların ardından indirim haber geldi. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre, benzin ve motorine bu kez indirim bekleniyor. Söz konusu indirim bu gece yarısından itibaren geçerli olacak. Yapılması beklenen indirimle birlikte motorin fiyatları 20 liranın altına, benzinin litre fiyatının da 19 TL seviyelerine çekileceği belirtildi.

Akaryakıta gelen zamlar vatandaşın gündemine oturmuştu. Üst üste benzin ve motorin zammının ardından bu kez indirim bekleniyor. Küresel piyasalarda petrol fiyatlarını etkileyecek bir gelişme yaşanmaması durumunda motorin fiyatında 2 lira 38 kuruş indirim gerçekleşmesi tahmin ediliyor.

MOTORİN FİYATI 20 TL’NİN ALTINA İNECEK

Yapılacak indirim ile motorin fiyatları 20 liranın altına gerileyecek. Benzinin litre fiyatının da 19 TL seviyelerine çekileceği ancak rakamın netleşmediği ifade edildi.

Mart ayı başlarında İstanbul’da benzin fiyatı 17 TL’den satılıyordu. Benzin fiyatı ile motorin fiyatı bu ay tam 6 kez zamlandı. Brent petrol fiyatlarındaki artış sonrası İstanbul’da benzin fiyatı 20,35 TL ve motorin fiyatı ise 22,80 TL’den satılıyor.

Exit mobile version