Ekonomi

Akaryakıt indirimi resmen başladı: O kartlara sahip olanlar, 50 TL daha az ödeyecekler!

24 Şubat tarihinde başlayan Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile değerlenen brent petrol, akaryakıt ürünlerine arka arkaya zam yapılmasına sebep oldu. Sürücüleri zorlayan bu durum karşısında devreye giren Türkiye İş Bankası, 31 Mayıs tarihine kadar geçerliliği olan akaryakıt kampanyasını duyurdu.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyası 2022

Ülkemizin en köklü özel bankalarından birisi olan Türkiye İş Bankası, Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile zamlanan akaryakıt fiyatları ile mücadele etmeye çalışan müşterilerine, geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyası ile destek olacağını açıkladı. Banka, ilgili kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre Maximum Mobil uygulamasında yer alan Petrol Ofisi Öde- Geç menüsünden ödenecek olan ikinci 250 TL ve üzeri tutarları her akaryakıt harcamasına 10 TL, toplamda da 50 TL tutarında hediye para verileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

Türkiye İş Bankası’nın Maximum özellikli kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasından yalnızca bireysel müşteriler yararlanabilmektedir. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre MercedesCard, İş’te Üniversiteli, Pati Kart, Maximum Genç ve İş Bankası bankamatik kartları aracılığı ile yapılan tüm akaryakıt harcamaları, kampanya kapsamında değerlendirilmektedir.

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyası kapsamında kazanılan hediye paralar, 8 Haziran tarihinde hesaplara yüklenecektir. 31 Temmuz tarihine kadar kullanıma açık olan erişime açık olan paralar, bu tarihten sonra hesaplardan geri alınacaktır.

Türkiye İş Bankası’nın Akaryakıt Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye İş Bankası’nın Maximum özellikli kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, İş Bankası’nın mobil uygulamasına giriş yapmaları ve açılan ekranda yer alana “kampanyalar” kısmından akaryakıt kampanyasını bularak katılım onayı vermeleri gerekmektedir.