Akaryakıt kampanyası resmen başladı: 200 TL’lik akaryakıt alışverişinizin 100 TL’si, o banka tarafından karşılanacak!

Bir süredir döviz kurlarında ve altın piyasasında gözlenen ani yükselişler, akaryakıt sektörüne yüksek oranlı zamların yapılmasına sebep olmuştu. Ocak ayından itibaren sabit bir fiyattan işlem gören benzin, motorin ve LPG fiyatları, yaklaşık olarak bir ay önce başlayan Rusya- Ukrayna savaşının emtia fiyatlarını arttırması ile birlikte tekrar yükselişe geçti.

Rusya- Ukrayna savaşının etkisi ile arka arkaya zam alan akaryakıt ürünleri ve LPG, araç sahibi vatandaşların bütçelerini derinden etkiledi. Milyonlarca sürücü akaryakıt alışverişlerini karşılayacak bir bütçeye sahip olmadıkları için toplu taşıma araçlarını kullanmaya yönelirken, mecburen kendi aracını kullanmak zorunda olan vatandaşlar, artan akaryakıt fiyatları konusunda destek arayışına girdi. Bu noktada vatandaşların yüzlerini bir nebze de olsa güldürecek olan indirim haberi Türkiye İş Bankası’ndan geldi.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyası 2022

Düzenlediği ihtiyaç kredisi kampanyaları ve diğer kategori kampanyaları ile dikkat çeken özel bankalardan biri olan Türkiye İş Bankası, çeşitli faktörler çerçevesinde giderek artış göstererek akaryakıt ürünlerine ve LPG’ye karşı vatandaşların yanında yer aldığını duyurdu. Geliştirdiği akaryakıt kampanyası ile de destek tavrını ortaya koyan İş Bankası, 200 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan vatandaşlara 100 TL hediye para ödemesi yapılacağını bildirdi.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyası Kullanım Detayları

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasından faydalanmak için 5 farklı günde 200 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt ya da otogaz alışverişi yapılması gerekmektedir. Banka, her alışveriş başına 20 TL’lik indirim kaydetmektedir. Kampanyadan yalnızca bireysel İş Bankası kullanıcıları yararlanabilmektedirler.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyası Başvurusu

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasından faydalanmak için bankanın mobil uygulamasında yer alan kampanyalar kısmından akaryakıt kampanyasına başvuru yapılması gerekmektedir.

Exit mobile version