Ekonomi

Akaryakıt kullananlar: 2 TL ödeyen binlerce liralık alabilecek, duyuru yapıldı!

2 TL ödeyen binlerce liralık akaryakıt alabilecek. Hepsiburada internet sitesi üzerinden duyuruda bulundu. Yapılan duyuruya göre, Shell hediye çeki çekilişi 1 Eylül 2022 tarihinde düzenlenecek. Çekilişe katılım sağlamak isteyenlerin 2 TL bilet parası ödemesi yapması gerekiyor.

Hepsiburada.com üzerinden hediye çekilişleri ile ilgili bilgilendirmeler yapılmaya devam ediliyor. Son olarak Shell’de geçerli 10.000 TL değerinde yakıt kartı çekilişi için duyuru yapıldı. 10 adet, 10.000,00 TL değerinde SHELL HEDİYE ÇEKİ kazandırılacak. Çekilişe katılmak isteyenlerin 1 Ağustos 2022 Pazartesi günü saat 11:00 da başlayıp, 31 Ağustos 2022 Çarşamba saat 23.50’ye kadar 2 TL ödeyerek bilet satın alması gerekiyor.

Çekiliş detayları açıklandı

SHELL hediye çeki çekilişi için yapılan açıklamada, “Bu çekiliş, Milli Piyango İdaresi güvencesiyle Piyango Sepeti tarafından düzenlenmektedir. Çekiliş, üzerinde numaraların yazılı olduğu topların, hareketli kürelerden seçimi ile veya gelişen teknoloji kullanılarak dijital olarak gerçekleştirilecektir. Çekiliş 1.09.2022 Perşembe saat 14:00’da, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı No:4 06440 Kızılay / ANKARA adresinde yer alan MPİ Kızılay Binası’nda halka açık olarak yapılacaktır. Katılımcılar arzu ederse çekilişi belirlenen kanaldan izleme şansına sahip olacaktır.“ ifadeleri kullanıldı.

Vatandaşlar çekiliş ile ilgili olarak detaylara hepsiburada.com internet sitesi üzerinden öğrenebilecek.