EkonomiGündem

Akaryakıt Satın Alacaklara 60 TL İndirim Son 4 Gün

Akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar sonrasında vatandaşlar araçlarının depolarını doldurmakta zorlanır hale geldi.  Araçlarına uygun fiyatlı benzin ve motorin almak isteyen vatandaşlar bankaların sunduğu kampanyaları takip eder hale geldi. Axess, kredi kartı olan vatandaşlara duyuru yaptı. Akaryakıt kampanyası yapılacak. Axess sahipleri  akaryakıt aldıklarında para kazanacak.

Axess resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre: Axess mobil kullanıcılarına özel, Axess’le yapacağınız 250 TL ve üzeri akaryakıt harcamalarının ikinci, üçüncü ve dördüncüsüne 20’şer toplam 60 TL chip-para fırsatı. Kampanyaya katılmak için son gün 31 Ocak.

Axess Kampanyanın Detaylarını Şu Şekilde Duyurdu:

31 Ocak’a kadar kampanyaya kaydolan ve Axess’le, 250 TL ve üzeri akaryakıt harcaması yapan tüm müşterilerin, 250 TL ve üzeri ikinci, üçüncü ve dördüncü harcamalarına 20’şer, toplam 60 TL chip-para verilecektir.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Axess Mobil’den kampanyaya katılması gerekmektedir.

Bir müşteri market ve akaryakıt kampanyası kapsamında en fazla 60 TL chip-para kazanabilir.

Yurt dışı işlemler kampanyaya dahil değildir.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılan işlemlerden sadece ilki kampanyadan ödül kazanır.

Kazanılan chip-paralar kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra anında karta yüklenecektir.

Kampanyaya bireysel Axess kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar dahildir.

Kampanyaya Wings, Bank’O Card Axess (Odea Bank), ticari kartlar, banka kartları ve Free kartlar dahil değildir.

Chip-para kullanımı gerçekleştirilen işlemler kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.