Akaryakıt Satın Alacaklara Açıklama: 31 Mart’ta Son Bulacak

Akaryakıt satın alacak vatandaşlara açıklama yapıldı. Akaryakıt alacak vatandaşlara özel indirim kampanyası duyuruldu. İş Bankası aracı olan vatandaşlara kampanya açıklamasında bulundu. Aracına akaryakıt satın alacak vatandaşları ilgilendiriyor.

İş Bankası resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada: Maximum anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından 16 Şubat – 31 Mart 2022 tarihleri arasında tek seferde ve farklı günlerde yapacağınız 150 TL ve üzeri 4. yakıt alışverişinize 40 TL MaxiPuan, alışverişlerinizden en az birini temassız Bakamatik Kart’ınızın Öde Geç özelliği veya Maximum Mobil’in içindeki Pazarama’dan Petrol Ofisi Öde-Geç ile yapmanız durumunda toplam 50 TL MaxiPuan kazanma fırsatı.

Kampanyanın Detayları Şu Şekilde:

29 Mayıs 2018 tarihinden önce tahsis edilmiş temassız özellikli Maximum kredi kartlar ile temassız öde-geç işlemi yapılabilmesi için bir defaya mahsus olmak üzere anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonunda Bankamıza ait  temassız kart okuyuculu POS cihazlarında aktivasyon işlemi yapılması gerekmektedir.
29 Mayıs 2018 tarihinden sonra üretilmiş olan tüm temassız özellikli Maximum kredi kartları herhangi bir aktivasyon işlemi yapılmasına gerek olmaksızın temassız öde-geç işlemlerinde kullanılabilecektir. Temassız özellikli Maximum kartınız ile otogaz, benzin ve dizel yakıt alımı gerçekleştirebilirsiniz.
Maximum Mobil Öde-Geç ile ödeme yapılabilmesi için yakıt alımından önce Maximum Mobil’in içindek Pazarama’da yer alan Petrol Ofisi Öde-Geç uygulaması üzerinden plaka tanımının yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya Katılmak İçin:

 Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılabilirsiniz.

Kampanyaya Dahil Olan Kartlar:

İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar, Pati Kart)
Exit mobile version