Akaryakıt Satın Alacaklara Açıklama: İndirim Uygulanacak

Akaryakıt zamlarına gelen zamlar sonrasında vatandaşlar aracına benzin almakta zorlanır hale geldi. Vatandaşlar akaryakıt alırken bankaların sunduğu kampanyaları takip eder oldu. Hemen hemen her banka Akaryakıt kampanyalarını duyurmaya devam ederken bir kampanya da İş Bankası’ndan geldi.

İş Bankası resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada: Maximum mobil ile anlaşmalı Aytemiz Akaryakıt İstasyonlarından alışveriş yapan müşterilerine yüzde 1 indirim hediye edecek.

İş Bankası Kampanyanın Detaylarını Şu Şekilde Duyurdu:

31 Mart 2022’ye kadar Aytemiz istasyonlarından yapacağınız yakıt alımınızı Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde yer alan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapmanız halinde tavsiye edilen yakıt litre fiyatında %1 avantaj sağlanacaktır.

Avantajlı fiyatlar sadece benzin ve dizel ürünlerinde geçerli olup avantaj alınacak yakıtın üzerine ek litre olarak verilecektir. Kampanyadan yararlanılabilmesi için harcamaların Maximum Mobil’deki Pazarama Araçta Öde içerisinde yer alan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması gereklidir. Pazarama Araçta Öde uygulaması üzerinden yapılmayan harcamalar kampanyaya dahil edilemeyecektir.

Kampanyadan Faydalanacak Kartlar

İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, Maximum Pati Kart)

Kampanyadan Faydalanamayacak Kartlar

Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya dâhil değildir.

Exit mobile version