Editörün SeçtikleriEkonomi

Akaryakıt ve otogaza 240 TL indirim yapıldı! Otomobili olanlara müjde

Bankkart kullanıcılarına yönelik yeni bir kampanya başlatıldı. 16 Ağustos – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında yapılacak akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde özel bir avantaj sunulduğu belirtilerek kampanya kapsamında, Bankkart ile POS cihazından yapacağınız 750 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt veya otogaz harcamalarınıza 240 TL Bankkart Lira verileceği bildirildi. Bu kapsamda kazanılan puanlar bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutardan 240 TL indirim yaptırılacak.

30 EYLÜL’DE SONA ERECEK

Bu kampanya, 16 Ağustos ile 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerli olacak. Katılım sağlamak için Bankkart Mobil uygulaması veya bankkart.com.tr web sitesinden kampanyaya kaydolmak gerekmektedir. Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında yapacağınız 750 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamalarında, sadece Bankkart POS’u kullanılarak yapılan alışverişler geçerli olacaktır.

KAZANMA KOŞULLARI

Konu ile ilgili olarak kampanya, her müşteri için geçerli olup, bir müşteri toplamda en fazla 240 TL Bankkart Lira kazanabileceği ifade edilerek bu limit dahilinde, kampanya süresince dördüncü kez yapılan 750 TL ve üzeri harcamalarınızda bu ödülü alabileceğiniz ifade edildi. Yani, her farklı gün yapılan ve tek seferde gerçekleştirilen 750 TL ve üzeri akaryakıt alışverişleri sonucunda bu fırsattan yararlanabileceğiniz aktarıldı.

Kampanyadan yararlanabilmek için belirtilen tarihler arasında ve geçerli akaryakıt istasyonlarında, Bankkart POS’undan alışveriş yapılması şart olduğu ifade edilerek kampanya, müşteri bazında düzenlenmiş olup, bir müşterinin kazanabileceği maksimum miktar 240 TL Bankkart Lira ile sınırlı olduğu vurgulandı.

KAMPANYA AYRINTILARI

Aynı gün tek seferde yapacağınız 750 TL ve üzeri alışverişlerin yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır.

Bankkart’ınız ile yaptığınız alışverişlerinizi hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman, kazandığınız Bankkart Liralarınız ile ödeyebilirsiniz.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinde de kullanılabilir.

Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler kredi kartı ve banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir. Bankkart Ücretsiz kartlar kampanyaya dahil değildir.

Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir.Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar 4 Ekim 2024 tarihinde yüklenecektir.

Kazanılan Bankkart Liralar Bankkart Prestij ve Bankkart Prestij Plus kredi kartları için sunulan Katlanan Bankkart Lira özelliği kapsamında da kullanılabilir.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç olarak yansıtılacaktır.