Ekonomi

Akaryakıt ve otogazda bayram indirimi: İş Bankası kartı olanlara 50 TL indirim hakkı tanınacak!

Savaş halinde olan iki ülkenin brent petrol fiyatlarını arttırmasından sonra arka arkaya zam alan benzin ve motorin, sürücülerin bütçelerini oldukça aştı. Bu durum karşısında sessiz kalmayarak müşterisinin yanında olmak isteyen Türkiye İş Bankası ise yeni bir akaryakıt kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine harcamaları karşılığında MaxiPuan hediyesinin verileceği bilgisini kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyası

Türkiye’nin en gelişmiş bankalarından birisi olarak hizmet veren İş Bankası, yeni dönemde artan akaryakıt fiyatlarına karşın müşterilerinin yanında olduğunu göstermek adına yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı. Kampanya kapsamında Aytemiz istasyonları ile el sıkışan banka, ilgili kampanyanın ayrıntılarını açıkladı.

İş Bankası tarafından yapılmış olan akaryakıt kampanyası açıklamasına göre Aytemiz istasyonlarından, 4 farklı günde yapılacak olan 150 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz harcamalarına 40 TL, 4 ödemeden en az birinin Maximum Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması durumunda ek 10 TL, toplamda 50 TL MaxiPuan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyası Ayrıntıları

 

Türkiye İş Bankası’nın Aytemiz istasyonları ile iş birliği içerisinde geliştirmiş olduğu akaryakıt kampanyasından, yalnızca bireysel müşteriler yararlanabilmektedir. Kampanyaya son katılım tarihi 15 Mayıs olarak belirlenmiş olup, hediye paralar25 Mayıs tarihinde hesaplara yüklenecektir. 30 Haziran tarihine kadar kullanımı gerçekleştirilmeyen paralar, hesaplardan geri alınacaktır.

Türkiye İş Bankası Akaryakıt Kampanyası Başvurusu

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan 50 TL kazanımlı akaryakıt kampanyasından faydalanmak isteyen sürücülerin, Maximum Mobil uygulamasını cep telefonlarına indirmeleri ve “Kampanyalar” kısmından akaryakıt kampanyasına başvuru yapmaları gerekmektedir. “KATIL” butonunun tıklanması, kampanyaya katılım sağlanması için yeterlidir.