Akaryakıtını Petrol Ofisi’nden Alanların Dikkatine: ING Bank Akaryakıt Alımlarına 500 TL İndirim Yapacak!

2022 yılına girilmesi ile birlikte arka arkaya zam yapılan akaryakıt fiyatları, vatandaşların bütçesini zorlamaya başladı. Mecburen araç kullanmak zorunda olan ve buna bağlı olarak sürekli olarak akaryakıt alışverişi yapmak durumunda kalan vatandaşların kesesini rahatlatacak olan haber ING Bank’tan geldi. Banka, akaryakıt alışverişini Petrol Ofisi istasyonlarından yapan herkese, 500 TL indirim yapacağını duyurdu!

ING Bank’tan Petrol Ofisi Müşterilerine Büyük Jest!

Yeni yıl itibari ile birçok tüketim ürününün fiyatına yüksek oranlarda zamlar yansıtıldı. Zamlı fiyatlardan etkilenen sektörlerin başında da akaryakıt sektörü geldi. 2022 yılına girilmesi ile birlikte arka arkaya zamlar yapılan akaryakıt sektörüne, son olarak dün akşam bir zam daha yapıldı.

Akaryakıt fiyatlarına kısa süre içerisinde yapılan arka arkaya zamlardan sonra, akaryakıt fiyatlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlar yeni çareler aramaya başladı. Konu ile ilgili olarak vatandaşın beklentisini karşılayacak olan haberi ING Bank verdi. Banka, yeni dönem itibari ile Petrol Ofisi’nden 12 ay boyunca, her ay 500 TL’lik akaryakıt alışverişi yapma sözü veren müşterisine 500 TL hediye para vereceğini ilan etti.

Kampanya Kullanım Koşulları

ING Bank’ın, kredi kartı kullanan ve akaryakıt alışverişini Petrol Ofisi istasyonlarından yapan müşterileri için geliştirmiş olduğu kampanyanın kullanım koşulları şu şekilde belirlendi:

Kampanyaya Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank’ın akaryakıt kampanyasından yararlanmak isteyen müşterilerin, ING Bank Mobil uygulamasını telefonlarına indirmeleri gerekmektedir. Uygulamanın “kampanyalar” sekmesinde yer alan akaryakıt kampanyası seçeneği seçilerek, ilgili izinlerin verilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanmış olur.

ING Bank’ın akaryakıt kampanyasına katılım sağlamak için son başvuru tarihi, 1 Haziran 2022’dir.

Exit mobile version