Akaryakıtta indirim sinyali petrolden geldi; fiyatlar son 9 ayın dibini resmen gördü! İşte güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları…

Bir süredir düşüş yönünde hareketliliğe sahip olan Brent tipi petrolün varil fiyatlarındaki düşüşün bugün de devam etmesi vatandaş cephesinde bir indirim beklentisi oluşturmaya başladı. Ancak, henüz Brent tipi petrolün varil fiyatlarındaki düşüşler pompaya yansımadı.

MOTORİNE GELEN SON İNDİRİM GEÇTİĞİMİZ SALI UYGULAMAYA KONDU

Geçtiğimiz ayı zamlar ile kapatmış olan motorin ve motorin bazlı akaryakıt ürünlerinin litre fiyatı, eylül ayı itibariyle indirimler ile buluşmaya başladı. Sürücülerin cebini biraz olsun rahatlatmaya başlamış olan motorin grubu litre fiyatları son indirimini ise, geçtiğimiz salı gününden itibaren geçerli olmak kaydıyla aldı. 1 TL’nin üzerinde bir indirim ile buluşmuş olan motorin grubu, pompada yeniden 23 TL bandına geriledi.

BENZİN VE MOTORİNDE YENİ BİR İNDİRİM BEKLENTİSİ OLUŞTU

Brent tipi petrolün varil fiyatlarındaki dalgalanma eylül ayında da aşağı yönlü gidişatı durdurmaya yetmedi. Geçtiğimiz hafta itibariyle 80 doların altında seyretmeye başlamış olan Brent tipi petrolün varil fiyatlarındaki gerileme son 9 ayın en dip noktasına ulaştı. Düşüşün devam etmesi nedeniyle bu hafta herhangi bir indirim ya da zam ile buluşmamış olan benzin ve motorin bazlı akaryakıt ürünlerinin litre fiyatlarında bir indirim beklentisi oluşmaya başladı.

İŞTE 28 EYLÜL 2022 GÜNCEL BENZİN, MOTORİN VE LPG LİTRE FİYATLARI

İZMİR

AYDIN

ÇANAKKALE

DENİZLİ

MUĞLA

Exit mobile version