Akaryakıtta yüzlerce vatandaşı ilgilendiren gelişme: Duyuru yapıldı, yılsonuna kadar uygulanacak!

Akaryakıtta yüzlerce vatandaşı ilgilendiren gelişme yaşandı. Araç sahipleri için yapılan duyuruya göre, yılsonuna kadar uygulanacak olan kampanya açıklandı. Buna göre, Opet istasyonlarında Chippin ile kasada veya araçtan inmeden yapılacak akaryakıt ödemelerinde 80 TL fayda sağlanabilecek.

Akaryakıt kampanyaları araç sahibi vatandaşlar tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Yapı Kredi Bankası World Mobil’e özel akaryakıt kampanyasını duyurdu. Yapılan kampanya duyurusunda, söz konusu kampanyanın yılsonuna yani 31 Aralık 2022 tarihine kadar geçerli olacağı açıklandı. Kampanya açıklamasında ise “World Mobil’e özel Opet istasyonlarında Chippin uygulaması üzerinden yapacağınız 250TL ve üzeri alışverişinize 80TL değerinde fayda” ifadeleri yer aldı.

Kampanyaya ilişkin detaylar:


Kampanya 16 Kasım – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında Opet istasyonlarında Chippin ile kasada veya araçtan inmeden yapılacak akaryakıt ödemelerinde geçerlidir.

Opet’te kasada Chippin ile ödeme için; marketteki kasa görevlisine cep telefonunu söyleyip kendini tanıtmalı ve sonra Chippin ile ödeyeceğini söylemelisin.

Opet istasyonunda Chippin ile araçtan inmeden mobil ödeme yapabilmen için ise; istasyona gitmeden “Diğer” menüsündeki “Opet Mobil Ödeme” bölümünde plaka eklemeyi ve istasyonda pompa görevlisine mobil ödeme yapacağını söylemeyi unutma. Gerekli yönlendirmeleri “Opet Mobil Ödeme” bölümünde bulabilirsin.

Kampanya tarihleri arasında Opet istasyonlarında Chippin ile farklı günlerde tek seferde yapılacak 250 TL ve üzeri akaryakıt ödemelerinde 10 TL yakıt puan kazanılacaktır. Kampanyadan 4 farklı günde olmak üzere 4 kere faydalanabilecek ve toplamda 40 TL yakıt puan kazanılabilecektir.

Kazanılan toplamda 40 TL değerindeki yakıt puanlar anında kazanılacak, 31 Aralık 2022 tarihine kadar akaryakıt alışverişlerinde kullanılabilecektir.

Üstelik her ay Chippin ile Opet istasyonlarında yapılacak toplamda 2.000 TL’ye kadar olan akaryakıt ödemeleri için %1 oranında, aynı ayda en fazla 20 TL değerinde yakıt puan kazanılabilecektir. 2.000 TL’ye kadar akaryakıt ödemeleri bir takvim ayı olarak geçerli olacaktır.

Kampanyadan kazanılan %1 oranındaki yakıt puanların son kullanım tarihleri müşterilerin Opet’in Mavi Program üyeliği bazında farklılaşmaktadır. Puan son kullanım tarihleri Temel üyelik için 31.12.2022, Full üyelik için 31.03.2023, Ultra üyelik için 30.06.2023 olacaktır.

Bu kampanyalar Opet ticari kampanyalar ile birleştirilemez.

Kazanılan puanların Opet istasyonlarında harcanabilmesi için ödeme sırasında müşterilerin cep telefonu numaralarını ve cep telefonlarına gelen puan harcatma şifrelerini Opet istasyonlarındaki market görevlilerine iletmeleri gerekmektedir. Kazanılan yakıt puanların harcanabilmesi için cep telefonunun ya da Opet Kart’ın aktivasyonlu olması gerekmektedir. https://www.opet.com.tr/bireysel-islemler sayfasından ya da Opet Mobil Uygulaması üzerinden aktivasyon yapılabilir.

Kazanılan yakıt puanlar mobil ödeme ile yapılan alışverişlerde geçerli değildir. Opet’te Chippin ile yapılacak mobil ödemelerde Chippin puan harcaması yapılmamaktadır.
Kampanya dahilindeki yakıt puan kazanımları uygulamaya eklenen ve ödeme yapılan kredi kartı harcama tutarı üzerinden hesaplanacaktır.

Kampanya tarihleri arasında World Mobil uygulaması üzerinden Chippin Opet kampanyasına katılım yapıldıktan sonra, Chippin’e ekli Worldcard ile Opet istasyonlarında farklı günlerde 4 adet 250 TL ve üzeri yapılacak akaryakıt ödemelerinde 40 TL değerinde Opet Puan kazanılacaktır. 40 TL Opet Puan kampanyalarından her kullanıcı kampanya süresince en fazla 1 kez 40 TL Opet puan kazanabilir. 40 TL Opet Puan Worldcard’ınız ile harcanabilecektir. Kampanya kart bazında değil müşteri bazında geçerlidir. Ek kartlar ile yapılacak harcamalar kampanyaya dahil olup, puan yüklemeleri asıl karta yapılmaktadır.

Kampanyadan 4 adet 250 TL ve üzeri akaryakıt ödemelerinde toplamda 40 TL Opet Puan kazanılabilecektir. www.yapikredi.com.tr/y/bQSeW linkine tıklayarak Worldcard sahibi olabilirsin.

Kampanyaya katılım yapılması durumunda kampanya kapsamında kazanılan toplam 40 TL Opet Puan 07 Ocak 2023 tarihinde 1 adet kullanıma açık kart olması durumunda yüklenecek, son kullanım tarihi 07 Şubat 2023 olup, 08 Şubat 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Toplam 40 TL Opet Puan kampanyasına Yapı Kredi bireysel kredi kartları dahildir. Banka kartları, ön ödemeli kartlar, Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, Anadolubank Worldcard’lar ve Business kartlar dahil değildir ve Opet Chippin kampanya şartlarından faydalanamazlar. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir.

Kampanya aktif pos kurulumu olan bayilerde geçerlidir. LPG alımlarında geçerli değildir.

Chippin, Yapı Kredi ve Opet kampanyayı değiştirme, durdurma ve sona erdirme hakkını saklı tutar.

Exit mobile version