Ekonomi

Akbank 14 Eylül’e kadar 300 TL verecek: Kodu girmeniz yeterli olacak!

Akbank internet sitesi üzerinden mobil uygulama ile ilk kez Akbanklı olacak vatandaşlara Passo’da 300 TL indirim hediye edeceğini duyurdu. Akbank’tan yapılan açıklamaya göre mobilden Akbanklı olanlara Passo’da 300 TL indirim verilirken Passo hediye kartına sahip olmanın şartları da duyuruldu. Peki Passo hediye kartına nasıl sahip olabilirsiniz? İşte gerekli şartlar…

DAVET KODU KULLANACAKSINIZ

Kampanya kapsamında “1022PASSO300” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 300 TL değerinde ve yalnızca Passo’da geçerli hediye kartı kazanacaktır.

Kampanyadan Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilecektir.

Kampanya sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden “1022PASSO300” davet kodunu kullanarak yapılan başvurular için geçerlidir.

Müşteriler kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilecektir.

Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklanması ve davet kodu alanına “1022PASSO300” kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayın.

Kampanya kapsamında kazanılan 300 TL değerindeki Passo hediye kartının kullanım süresi 15 Ekim 2023 tarih ve saat 23:59’da sona erecektir. Bu tarihten sonra kodlar geçersiz sayılacak ve kullanılamayacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan 300 TL değerindeki Passo hediye kartını, müşterinin “1022PASSO300” davet kodu ile Akbanklı olma süreci tamamlandıktan sonra Akbank tarafından SMS ile Müşteriye gönderilecektir.

300 TL değerinde Passo Hediye kart yaralanmak için SMS ile size bildirilecek 16 haneli kart numarası ve 3 haneli CVV numarasının PASSO üzerinden yapılacak etkinlik bilet alımlarında satın alma adımında hediye kart ile ödeme seçeneği seçilerek girilmesi gerekmektedir.

14 EYLÜL’DE SON BULACAK

PASSO Hediye Kartınızı Passo.com.tr web sitesi, Passo mobil uygulaması üzerinden satın alınan sadece etkinlik biletlerinde kullanabilirsiniz. Passo Hediye Kart ile ilgili Detaylı bilgi için: Passo Hediye Kart Kullanım Koşulları

Kampanya 14 Ağustos – 14 Eylül 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

İndirim tutarı karşılığında para iadesi yapılamaz.

Akbank T.A.Ş. ve Passo kampanyayı durdurma, sonlandırma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Kampanya koşulları ile ilgili konularda Akbank A.Ş. ve Passo kayıtları esas alınacaktır.