Ekonomi

Akbank anında başvuru ile 3 ay geri ödemesiz 10 bin lira veriyor

Akbank tarafından bir açıklama yapıldı ihtiyaç kredisi kampanyası duyuruldu ve bu krdi kampanyasında 3 ay geri ödemesiz dönem olduğu belirtildi. Söz konusu kredi kampanyasına Akbank.com’dan, Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak veya Akbank Direkt İnternet veya Mobil’e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi başvurusunun yapılabileceği belirtildi.

KREDİNİN DETAYLARI

Konu ile ilgili olarak Akbank tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kredinizi şimdi alın Mart’ta ödemeye başlayın.

Zaman kaybetmeden başvurun, hayallerinizi gerçekleştirin.

Dilerseniz hemen şimdi Akbank.com’dan, Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak veya Akbank Direkt İnternet veya Mobil’e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi** kullanabilir veya aşağıdaki belgelerle birlikte Şubelerimize başvurabilirsiniz..

Henüz Akbank müşterisi değilseniz kredimakbankta.com sayfasından gerekli bilgiler ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz

İhtiyaç kredisini hesaplamak için “Kredi Hesaplama” butonuna tıklayarak kullanabileceğiniz kredi miktarını anında öğrenebilirsiniz.”

3 AY GERİ ÖDEME YOK 

Söz konusu kredi kampanyasında 3 ay geri ödemesiz dönem bulunduğu belirtildi. Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 36 ay olabileceği belirtildi ve 3 ay ertelemeli kredinin vadesi en fazla 33 ay olabileceği vurgulandı.

ŞAHSEN BAŞVURU 

Ayrıca bu kredi kampanyasına başvurular şahsen olarak şube üzerinden de yapılabilir. Şube üzerinden başvurular için gerekli belgeler ise şöyle:

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.

Gelir Belgesi – Maaş bordrosu (Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)

Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi ***(Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)

FAİZLER 

Faiz oranları ise şöyle oldu:

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.