Ekonomi

Akbank banka ve kredi kartı olanlar dikkat: Duyuru yapıldı!

Akbank internet sitesi üzerinden mobilden Akbanklı olanlar yıl sonuna kadar hisse senedi işlemlerinde komisyon ödemenize gerek duyulmadığını duyurarak işlemlerini sadece yüz binde 2,5 borsa payı ödeyerek gerçekleştirmek için hemen mobilden Akbanklı olma fırsatı sunulacağı açıklandı.

30 EYLÜL’DE SON BULACAK

Kampanyadan 1- 30 Eylül 2023 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* süreci üzerinden Akbanklı olan* müşterilerimizden, ilk kez Ak Yatırım hesabı açan müşteriler faydalanabilir.

30 Eylül’e kadar Akbanklı olma sürecini tamamlayıp, ilk kez Akyatırım hesabı açan müşterilerimizde komisyon istisnası için son tarih 31 Aralık 2023 olarak belirlenmiştir.

Müşterilerimiz komisyon bitiş tarihine kadar Borsa İstanbul Pay Piyasasında işlem yapmaya başlamaları durumunda, yapacakları işlemlerinin karşılığında, sadece Borsa İstanbul’a ödenen yüz binde 2,5 borsa payı (BSMV hariç) alınacaktır.

Kampanyaya katılan müşterilerimiz, belirtilen tarihlerdeki komisyon bitiş tarihleri itibarıyla bankamızın güncel komisyon tarifesinde yer alan komisyon oranları ile işlemlerine devam edeceklerdir.

Kampanya, Dijital kanallarımızdan gerçekleştirilecek yurt içi işlemler için geçerlidir. (Dijital Kanallarımız: Akbank Mobil, Akbank İnternet, Anlık Borsa, Yatırımcı, TradeAll Tr ve tüm veri yayın ekranları)

Kurye süreci ile işlemlerini tamamlayacak olan ve ilk defa Akbanklı olacak müşteriler, belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra belirli tarihler arası kampanya kapsamına alınabilecektir. Kurye sürecinin 1-31 Ekim arasında tamamlanması durumunda masrafsızlık tanımı 1 Ekim’de başlayarak 31 Aralık’a kadar geçerli olacaktır.