Ekonomi

Akbank- BP iş birliği açıklandı Akaryakıt alışverişi yapan herkese, 40 TL değerinde chip para yüklenecek! 2022 akaryakıt kampanyaları

2021 yılının sonunda yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelere, yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının eklenmesi, akaryakıt fiyatlarına arka arkaya zamların yapılmasına sebep oldu. TL’nin döviz kurları karşısında değer kaybetmesinden ötürü alım gücü düşen vatandaşlar, akaryakıt zamlarından sonra bütçelerinin sarsıldığını dile getirmeye başladılar.

Gündelik hayat içerisinde mecburen araba kullanmak zorunda olan ve buna bağlı olarak da akaryakıt alışverişi yapmak zorunda olan vatandaşlar, artan fiyatlar karşısında ne yapacaklarını düşünmeye başlamışlarken, vatandaşları sevindirecek haber Akbank’tan geldi. Banka, BP ile iş birliği yaptığını duyurarak, ilgili şartları sağlayan her vatandaşa akaryakıt alışverişleri karşılığında 40 TL değerinde chip para yüklemesi yapacağını açıkladı.

Akbank- BP 2022 Akaryakıt Kampanyası

Hizmetlerine özel banka statüsünde devam eden ve Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi olan Akbank, yeni döneme girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyaları ve emekli ödemeleri kampanyaları ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Banka, son dakika açıklaması ile yeni bir kampanya daha geliştirdiğini duyurarak, akaryakıt alışverişi yapacak olan müşterileri için müjdeli haberi verdi.

Akbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan akaryakıt kampanyasına göre BP istasyonlarından akaryakıt alışverişi yapan herkese, 40 TL değerinde chip para yüklemesi yapacağını duyurdu.

Akbank- BP 2022 Akaryakıt Kampanyası Detayları

Yeni dönemde Akbank- BP iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına göre 31 Mart tarihine kadar BP istasyonlarından toplamda 4 kez 150 TL ve üzeri tutarlarda akaryakıt alışverişi yapacağını taahhüt eden vatandaşlara, daha sonra kullanmaları için 40 TL’lik hediye para yüklemesi yapılacağı bilgisi kaydedildi. Aynı duyuruda, kampanyadan yararlanmak isteyenler için ilgili tutarlarda olan akaryakıt alışverişlerinin farklı günlerde yapılması gerektiği bilgisi de paylaşıldı.

Akbank- BP 2022 alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvurulur?

Akbank- BP iş birliği içerisinde geliştirilmiş olan 40 TL’lik chip para kampanyasına dahil olmak için bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları aracılılığı ile BP yazarak 4566’ya gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyadan, yalnızca Axess kredi kartları yararlanabilmektedir.