Ekonomi

Akbank, Denizbank ve Garanti BBVA nakde sıkışanlar için 36 ay vadeli, 10 bin TL tutarlı ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu!

Akbank, Denizbank ve Garanti BBVA, artan nakit ihtiyaçlarına karşın uygun faizli ihtiyaç kredisi hizmetleri ile destek olacaklarını açıkladılar.

Denizbank 10 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi 2022

Ülkemizin gelişmiş özel bankalarından birisi olan Denizbank, yeni dönemde olumsuz ekonomik gelişmeler çerçevesinde artan nakit ihtiyaçlarına karşın müşterisinin yanında yer aldığını duyurdu. Söz konusu duyurusunu geliştirmiş olduğu uygun faizli ihtiyaç kredisi hizmeti ile destekleyen Denizbank, ilgili kredi kampanyasının örnek hesaplama tablosunu yayınladı.

Denizbank tarafından duyurulmuş olan ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, ortalama faiz oranı ise yüzde 1,69 olarak belirlendi. Banka bu veriler ışığında sunacak olduğu 10 bin TL tutarlı kredi hizmetinin aylık taksit ödemesini ise 394,09 TL olarak hesapladı.

Akbank 10 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi 2022

Geliştirdiği finansman hizmetleri ve kart kampanyaları sayesinden müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Akbank, nakde sıkışıklığı olan müşterilerine sigortalı ve sigortasız olmak üzere iki farklı kategori altında ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Akbank tarafından duyurulmuş olan ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, ortalama faiz oranı ise yüzde 2,11 olarak bildirildi. Bu veriler ışığında çekilen 10 bin TL’lik kredinin aylık geri ödeme tutarı ise 426,62 TL olarak hesaplandı.

Garanti BBVA 10 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye’nin önde gelen bir diğer özel bankası olan Garanti BBVA da yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarına karşın ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Garanti BBVA Mobil, internet bankacılığı ve banka şubeleri aracılığı ile başvurulara açık olan kredi hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı.

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre söz konusu kredi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, ortalama faiz oranı ise yüzde 2,41 olarak belirlendi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL tutarlı ihtiyaç kredisinin aylık geri ödeme tutarı ise 450,69 TL olarak hesaplandı.