EkonomiGündem

Akbank duyurdu: 250 TL’lik Hepsiburada alışveriş çeki dağıtılacak!

Akbank internet sitesi üzerinden 250 TL’lik alışveriş çeki vereceğini duyurdu. Akbank internet sitesi üzerinden Akbank Mobil’den ilk kez Akbanklı olan vatandaşlara Hepsiburada’dan 250 TL’lik hediye çeki vereceğini duyurarak vatandaşları bilgilendirdi.

250 TL’LİK HEDİYE ÇEKİNİ NASIL KAZANABİLİRİM?

Kampanya kapsamında “1004HEPSI250” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 250 TL değerinde ve yalnızca Hepsiburada’da geçerli hediye çeki kazanabilir.

Kampanyadan Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilir.

Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden “1004HEPSI250” davet kodunu kullanarak yapılan başvurular için geçerlidir.

Kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilir.

HEPSİBURADA HEDİYE ÇEKİ VERİLECEK

Kampanya kapsamında kazanılan 250 TL Hepsiburada hediye çeki sadece Hepsiburada web sitesinde ve Hepsiburada mobil uygulamasındaki alışverişlerde geçerlidir. Detaylı bilgi için tıklayın.

Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklanması ve davet kodu alanına “1004HEPSI250” kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması önemlidir. Detaylı bilgi içintıklayın.

Kampanyadan “1004HEPSI250” davet koduyla ilk kez Mobil üzerinden Akbanklı olan herkes yararlanabilecektir. “ 1004HEPSI250 “ davet kodu girilmeden ilerlenen Akbanklı olma süreçlerinde kampanyaya katılım yapılamayacaktır.

Kampanya kapsamında hak kazanılan 250 TL değerindeki Hepsiburada hediye çeki kodlarının kullanım süresi 31 Aralık 2023 tarihinde sona erecektir.

Kampanya kapsamında hak kazanılan 250 TL değerinde Hepsiburada hediye çeki kodu, müşterinin “1004HEPSI250” davet kodu ile Akbanklı olma süreci tamamlandıktan sonra SMS ile müşteriye gönderilecektir.