EkonomiGündem

Akbank duyurdu: 750 TL indirim yapılacak! Ay sonuna kadar geçerli

Akbank duyuru yaptı. Banka, resmi internet sitesi üzerinden başlattığı indirim kampanyasının detaylarını duyurdu. Akbank’ın açıkladığı kampanyada, 750 TL indirim detayı dikkat çekti. Kampanyaya katılanlar 750 TL indirimden yararlanabilecek. Kampanya ay sonuna kadar geçerli olacak.

Akbank’ın kampanya açıklamasına göre, 750 TL indirim yapılacak. Kampanya tatil planı yapan müşteriler için büyük fırsat oldu. Buna göre, “Juzdan ile Öde” seçilerek tek seferde yapılan 7.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli ilk harcaya 750 TL indirim yapılacak. Kampanya ay sonuna kadar sürecek.

AKBANK KAMPANYA DETAYLARI;

Akbank, resmi sitesi üzerinden kampanyasının detaylarını açıkladı. Banka, tek tek maddeler halinde kampanyaya katılmak isteyen müşterilerine açıklama yaptı. Akbank açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

Juzdan’a özel Tatilsepeti.com internet sitesi veya Tatilsepeti mobil uygulaması üzerinden 13 Haziran – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında “Juzdan ile Öde” seçilerek tek seferde yapılan ilk 7.500 TL ve üzeri peşin veya taksitli harcamanıza 750 TL indirim sunulur.

Kampanyadan yararlanabilmek için, Tatilsepeti web sitesi veya mobil uygulaması içerisinde 7.500 TL ve üzeri değerdeki sepet oluşturulduktan sonra, ödeme sayfasında “Juzdan ile Öde” yöntemini seçerek Juzdan uygulamasına giriş yapılması, sonrasında Juzdan uygulamasında mevcutta yer alan veya ekleyeceğiniz kredi/banka kartları, vadesiz hesap veya ödeme anında kullanılabilecek kredi ile ödemenin tamamlanması gerekmektedir.

Kampanyadan faydalanmak için Tatilsepeti.com web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden yapılan harcamalarda, ödeme seçeneği olarak “Juzdan” seçilmesi gereklidir.

İnternet sitesinden yapılan işlemlerde, “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra ödeme sayfasında oluşturulacak karekodun(QR), Juzdan uygulaması içerisindeki QR okuyucu aracılığıyla okutulması ve ödemenin başarıyla tamamlanması gerekmektedir.

Tatilsepeti mobil uygulamasından yapılan işlemlerde, ödeme adımında “Juzdan ile Öde” seçildikten sonra Juzdan uygulamasına yönlenip şifre ile giriş yapılarak Juzdan’da yer alan ödeme yöntemlerinden biri seçilerek ödeme başarıyla tamamlamalıdır.

“Juzdan ile öde” seçilmeden yapılan ödemeler ve Tatilsepeti web sitesi veya mobil uygulaması üzerinden başlatılıp sadece 3D onayı Juzdan ile yapılan işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Tatilsepeti 444 44 20 nolu çağrı merkezi ve acentelerden yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

İNDİRİM KARTLARA NE ZAMAN YANSIYACAK?

Kazanılan indirim tutarı, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra; 13 – 30 Haziran 2022 tarihlerinde yapılan harcamalar 7 Temmuz 2022 tarihinde; 1-31 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılan harcamalar ise 8 Ağustos 2022 tarihinde müşterinin Juzdan ile ödeme yaptığı kredi veya banka kartına yansıtılacaktır.