Ekonomi

Akbank duyurdu: Uygulamayı indirene 100 bin TL ödenecek!

Türkiye’nin gelişmiş bankalarından birisi olarak hizmetlerini sürdüren Akbank, yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde yukarı yönlü hareketler sergileyen ekonomi piyasalarına cephe aldı. Banka, ekonomi piyasalarının hareketlerinden ötürü zamlanan gündelik hayat hizmetlerine ve hizmet ürünlerine ulaşımı zorlaşan mevcut müşterilerine, 100 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını duyurdu.

Akbank Anında Kredi Kampanyası 2022

Geliştirmiş olduğu kampanyaların avantajlı fırsatlar içermesi sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran özel bankalardan birisi olan Akbank, yeni dönemde çeşitli faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşan gündelik hayat şartlarına karşın müşterisinin yanında olduğunu duyurdu. Banka, ilgili duyurusunu anında kredi kampanyası ile destekledi.

Akbank tarafından duyurulmuş olan anında kredi kampanyasının üst limiti 100 bin TL olarak belirlendi. Banka 7/24 başvuru erişimine açık olan kampanyasının azami vade sayısını ise 36 ay olarak belirledi.

Akbank Anında Kredi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tablosu

Akbank’ın 18 yaşından büyük olan her vatandaşın erişimine açmış olduğu anında kredi kampanyasının örnek hesaplama tablosu belli oldu. Buna göre bankadan ortalama yüzde 2,17 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 431,38 TL olarak hesaplandı.

Akbank Anında Kredi Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından duyurulmuş olan 100 bin TL limitli anında kredi hizmetine, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya 444 25 25 numaralı Akbank Çağrı Merkezi’nden başvuru yapılabilmektedir. Başvurunun onaylanması durumunda bankaya ibraz edilmesi gereken evraklar şu şekildedir:

  • Kimlik kartı
  • İkametgâh veya fatura

Gelir belgesi (emekliler için hesap cüzdanı, şirket sahipleri için vergi levhası, çiftçiler için çiftçilik belgesi, kira geliri olanlar için tapu belgesi)