Ekonomi

Akbank, faizleri yüzde 1’in altına indirdi! Kısıtlı süreli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak için acele edin! 2022 Akbank ihtiyaç kredisi

2021 yılının sonlarında yaşanan olumsuz ekonomik gelişmelerden sonra pahalılaşan gündelik yaşam, yeni dönemde çeşitli siyasi sebeplerin de devreye girmesi ile birlikte içinden çıkılması zor bir durum haline geldi. TL’nin değer kaybı, ürünlerin ve diğer hizmetlerin fiyatlarına yapılan zamlar vatandaşların bütçelerini aşmaya başlamışken, vatandaşların yüzünü güldürecek destek haberi Akbank’tan geldi.

Türkiye genelinde milyonlarca müşterisi bulunan özel bankalardan biri olan Akbank, yeni dönemde vatandaşların yaşadıkları nakit sıkıntısına göz yumamadı. Banka, bir süredir ekonomik alanda yaşanan olumsuz gelişmelerden ötürü temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanan vatandaşlara, müjdesini verdi. Akbank, ilgili şartları sağlayan müşterileri için ihtiyaç kredisi faiz oranlarını kısa bir süre için yüzde 1’in altına düşürdüğünü ilan etti!

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Yeni yıla girilmesi ile birlikte geliştirmiş olduğu emekli promosyon ödemesi kampanyası ve diğer kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Akbank, yeni bir kredi kampanyası ile bir kez daha ön plana çıktı. Akbank’ın, nakit sıkıntısı çeken yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasına göre bankanın ilgili hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar için kredi faiz oranı, yüzde 0,99’a düşürüldü.

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Örnek Hesaplama Tablosu

Akbank’ın yeni müşterileri için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının detayları, bankanın resmi internet sitesinde yayınlandı. İlgili duyuruya göre bankanın ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen yeni müşteriler için kredi örnek hesaplama tablosu, şu şekilde belirlendi:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 0,99
  • Ödenecek aylık taksit tutarı: 899,08 TL
  • Geri ödenecek toplam kredi tutarı: 10 bin 788 TL 91 kuruş

Akbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası Katılım Şartları 2022

Akbank’ın yeni dönem uygun faizli kredi kampanyasından yararlanmak için ilk kez Akbank müşterisi olmak gerekiyor. Bunun için de bankanın mobil uygulaması üzerinden “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklanması ve açılan ekranlarda belirtilen adımların takip edilmesi gerekiyor. Akbank müşterisi olunduktan sonra ki ilk 5 gün içerisinde kredi hizmetine başvuru yapanlar, bankanın düşük faizli kredisinden yararlanabiliyorlar.