Akbank, hamlesini yaptı; dijitalden üye olana 15 bin TL verecek! Tek şart Akbank Mobil’i indirmek! Son gün…

Bankaların yeni müşteri kazanmak için vatandaşlara sunduğu avantajlı kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Akbank, 30 Eylül 2022 tarihine kadar bankası ile çalışmaya başlayan vatandaşlara düşük faizli olarak 15 bin TL’ye kadar üst limiti bulunan ihtiyaç kredisi sağlayacağını duyurdu.

AKBANK’IN HOŞ GELDİN KREDİSİNDE ÜST LİMİT 15 BİN TL

Yeni banka müşterisi olacaklara özel ‘Hoş Geldin Kredisi’ kampanyasını başlatmış olan Akbank, kampanyasına ilişkin detaylı bilgi verdi. Akbank’ın gerçekleştirdiği bilgilendirme doğrultusunda kampanyadan 2 Ağustos 2022 tarihinden 30 Eylül 2022 tarihine kadar Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olan vatandaşların yararlanabileceği öğrenildi. Yeni banka müşterilerine özel olan bu kampanya kapsamında Akbank, yüzde 0,99 faiz oranı ile 15 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi vermeye başladı. Bu kampanya kapsamında her yeni banka müşterisinin sadece bir kez yararlanabileceği öğrenildi.

İLK 10 GÜN İÇERİSİNDE BAŞVURU GEREKİYOR

Akbank Mobil üzerinden dijital bir şekilde banka müşterisi olduktan sonra kullanılabilir hale gelen yüzde 0,99 faiz ile 15 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisine başvuruların hayat sigortalı bir şekilde müşteri olma işleminin tamamlanmasının ardından geçen 10 gün içerisinde başvuru yapılması gerekiyor. Başvurusu onaylanan yeni Akbanklılar bu kredi kampanyasından yararlanabiliyorken; başvurusu onaylanmayan Akbanklılar, bu kampanyadan yararlanamıyor.

KAMPANYA KAPSAMINDA KULLANILAN İHTİYAÇ KREDİSİ MAKSİMUM 12’YE BÖLÜNEBİLİYOR

Kampanya kapsamında sunduğu ihtiyaç kredisini yüzde 0,99 faiz ile minimum bin TL; maksimum ise 15 bin TL olarak kullandırtan Akbank, bu kampanya kapsamında çekilen kredileri maksimum 12 aya kadar vadelendiriyor. Akbank’a yeni banka müşterisi olup, kredi başvurusunda bulunan bir vatandaşın 15 bin TL ihtiyaç kredisi kullanması ve en uzun vadede taksitlendirme yapması halinde aylık ödeyeceği taksit miktarı ise, bin 352 lira 18 kuruş oluyor.

Exit mobile version