EkonomiGündem

Akbank kart sahipleri bugünden itibaren yapsın: Yüzde 100 indirim olacak!

Akbank kartına sahip olanlara duyuru yapıldı. Akbank, yeni kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. Birçok sektörde kampanyalar başlatan Akbank’ın yeni kampanyası dikkat çekiyor. Kampanyanın 31 Ağustos’a kadar geçerli olacağı bildirildi.

Akbank’tan müşterilerine Starbucks kampanyası başlatıldı. Kampanya sayesinde müşteriler ayda 4 kez Starbucks’tan kahvesini bedavaya alacak. Yapılan kampanya açıklamasına göre, Akbank kartları ve debit kartları ile yapılacak Starbucks ödemelerinde %100 indirim sağlanacak. Bir müşteri, bu kampanya kapsamında günde bir kez ve en fazla 100 TL, aylık 4 kez ve en fazla 400 TL indirim kazanabilecek.

AKBANK KAMPANYA DUYURUSU

Akbank tarafından kampanya açıklamasında şöyle denildi;

Müşterinin kampanyadan faydalanabilmesi için Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar menüsündeki “1e1 Ayrıcalıklar Dünyası” programı altındaki “Starbucks Harcamalarında %100 İndirim” kampanyasına tıklayıp Programa Katıl demesi gerekir. Programa katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamaz.

Kampanya tarihleri arasında Akbank kartları ve debit kartları ile yapılacak Starbucks ödemelerinde %100 indirim sağlanacaktır. Bir müşteri, bu kampanya kapsamında günde bir kez ve en fazla 100TL, aylık 4 kez ve en fazla 400 TL indirim kazanabilir. Kazanılan indirim kart ekstresine yansıtılacaktır.

Kampanyamız kişi bazındadır.

Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilebilir.

Kampanyamız sadece iletişime geçtiğimiz müşterilerimize özeldir.

İptal ve iade işlemlerinde yüklenen indirim tutarı geri alınacaktır. İndirim tutarının kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Kampanyaya konu dijital platformların üyelik şart ve koşulları ile fiyatlama politikaları ilgili marka ve kurumların yetkisindedir. Akbank T.A.Ş’nin bu platformların üye ve ücret politikaları ile bu kampanya süresince olabilecek değişiklikler ile ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bankamızın kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkına sahip olduğunu hatırlatırız.

Kampanya 31 Ağustos 2024 tarihine kadar geçerlidir.