Akbank kart sahipleri dikkat: Bugünden itibaren yapanın kartına otomatik para yatacak!

Akbank tarafından dikkat çeken bir açıklama yapıldı. Banka, bugünden itibaren geçerli olmak üzere yeni kampanya başlattığını duyurdu. Söz konusu kampanyaya dahil olunmasıyla kartlara para yatacak. Kampanya hakkında tüm bilgiler müşteriler için tek tek açıklandı.

Akbank tarafından yeni bir kampanya başlatıldığı duyuruldu. Bugünden itibaren geçerli olan kampanyanın 14 Nisan tarihine kadar süresi olacak. Kampanyayla ilgili alınan bilgilere göre, harçlıklarını Akbank Mobil’den Ödeme İste fonksiyonunu kullanarak isteyen, Akbank’tan 200 TL’ye varan harçlık kazanacak. Kampanya, 18-26 yaş arasındaki müşteriler için geçerli olacak.

AKBANK’TAN YENİ KAMPANYA DUYURUSU

Akbank tarafından yapılan kampanya açıklamasında şöyle denildi;

Kampanya, 1-14 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılan ve aynı tarih aralığında Ödeme İste özelliğini kullanan ve isteği onaylanarak hesabına para girişi olan 18-26 yaş aralığındaki müşterilerimiz için geçerlidir.

Kampanyadan 18-26 yaş aralığında olan tüm Akbank müşterileri yararlanabilir.

Kampanya tarihleri içerisinde, Ödeme İste fonksiyonunu kullanarak ödeme isteğinde bulunan ve bu talebi onaylanıp hesabına para girişi olan kişiler, talep ettikleri toplam tutarın yarısı kadar, en fazla 200 TL olacak şekilde hediye kazanacaktır. Örneğin kampanya tarihleri içerisinde;

Toplamda 200 TL Ödeme İsteği yapan ve isteği onaylanan 100 TL hediye,

Toplamda 400 TL Ödeme İsteği yapan ve isteği onaylanan 200 TL hediye,

Toplamda 500 TL Ödeme İsteği yapan ve isteği onaylanan 200 TL hediyeye hak kazanacaktır.

0-5.000 TL arası ödeme istekleri kampanyaya dahil edilecek olup 5.001 TL ve üzeri ödeme istekleri kampanyadan faydalanamayacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri en fazla 200 TL hediye kazanabilecektir.

Kampanya 5.000 kişi ile sınırlıdır. Ödeme isteği onaylanan ve hesabına para girişi olan ilk 5.000 kişi kampanyadan faydalanabilecektir.

30 NİSAN’A KADAR HESAPLARA YÜKLENECEK

Kazanılan hediye, 15-30 Nisan tarihleri arasında müşterinin vadesiz hesabına yüklenecektir.

Exit mobile version