EkonomiGündem

Akbank kart sahipleri hemen okusun: Kart ekstresine yansıyacak!

Akbank kart sahiplerine güzel bir haber geldi. Banka, müşterileri için harekete geçti. Akbank’tan kartı olanlara yönelik bir açıklama yapıldı. Yeni kampanyalarla müşterilerinin karşısına çıkan banka, duyurduğu kampanyasıyla birlikte yüzde 100 indirim kazandıracak.

Akbank’tan kampanya başlatıldığı bilgisi verildi. Bankanın internet sitesi üzerinden bilgilendirme yapıldı. Yapılan kampanya açıklamasına göre, kendiniz ve bir yakınınız için gerçekleştireceğiniz MüzeKart alımlarında yüzde 100 indirim ayrıcalığı tanınacak.

AKBANK KAMPANYA DETAYLARI VE KOŞULLARI;

Müşterinin kampanyadan faydalanabilmesi için Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar menüsündeki “1e1 Ayrıcalıklar Dünyası” programı altındaki “MüzeKart Hediyeniz 1e1 Bankacılıktan” kampanyasına tıklayıp “Programa Katıl” demesi gerekir. Programa katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamaz.

Kampanya tarihleri arasında Axess, Wings, Free, Akbank kart ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılacak MüzeKart alımlarında %100 indirim sağlanacaktır.

120 TL İNDİRİM KAZANILABİLİR

Bir müşteri, bu kampanya kapsamında en fazla 2 MüzeKart bedeli karşılığı 120 TL indirim kazanabilir. Kazanılan indirim kart ekstresine yansıtılacaktır.

Yalnızca “Türkiye’nin Müzeleri” mobil uygulaması, www.muze.gov.tr(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır) web sitesi ve “e-devlet” üzerinden gerçekleştirilecek 60 TL tutarındaki Mobil MüzeKart alımları kampanya kapsamında kabul edilecektir.

Kampanyamız kişi bazındadır.

Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilebilir.

Kampanyamız sadece iletişime geçtiğimiz müşterilerimize özeldir.

İptal ve iade işlemlerinde yüklenen indirim tutarı geri alınacaktır. İndirim tutarının kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Kampanyaya konu markanın koşulları ve fiyatlama politikaları ilgili markanın yetkisindedir. Akbank T.A.Ş’nin bu markanın ücret politikaları ile bu kampanya süresince olabilecek değişiklikler ile ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Bankamızın kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkına sahip olduğunu hatırlatırız.

Kampanya 31 Aralık 2024 tarihine kadar geçerlidir.