Akbank kart sahiplerine 10.000 TL’lik Petrol Ofisi’nden ÜCRETSİZ AKARYAKIT müjdesi

Benzinli, dizel ve LPG’li araçlar dahil olmak üzere her araç sahibini ilgilendiren büyük müjde Akbank’tan geldi.

Akbank kart sahiplerine 10.000 TL’lik Petrol Ofisi’nden ÜCRETSİZ AKARYAKIT müjdesi- Türkiye’nin 81 ilindeki milyonlara tek tek hizmet veren özel banka statüsünde bulunan Akbank yaşanan akaryakıt zamları için harekete geçti. Akbank tüm kart sahiplerini ilgilendirecek 10 Bin TL tutarındaki akaryakıt müjdesini duyurdu.

AKARYAKIT PETROL OFİSİNDEN ÜCRET AKBANK’TAN

Akbank kredi kartı ya da banka kartı bulunan müşterilerine SMS yolu ile ulaşarak 31 Ekim’e kadar geçerli olacak binlerce liralık büyük kampanyasının içeriğini paylaştı. Akbanklılara özel gönderilen fırsat duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

Sevgili Akbanklı, davet kodunuzla Akbanklı olan her 2 yakınınız için 10 çekiliş hakkı kazanarak iPhone 14, Playstation 5 ve 10.000 TL değerinde Boyner veya Petrol Ofisi hediye çekine sahip olabilirsiniz. Üstelik yakınlarınız Akbank kredi kartını kullandığında siz de anında 750 TL chip-para kazanabilirsiniz. Son gün: 31 Ekim Davet kodunuzu almak için: akbank.com/davet-et-kazan-mobil Detayli bilgi: akbank.com/davet-et-kazan Ücretsiz SMS almak istemiyorsanız ‘smsistemiyorum’ yazıp 8885’e gönderebilirsiniz. İyi günler dileriz.

İşte Akbank’ın SMS’li mesajı:

31 EKİM’E KADAR İŞLEM YAPMAYANLAR FAYDALANAMAYACAK

Yukarıda belirtilen detaylara göre 31 Ekim 2023 tarihinde son bulacak kampanyadan faydalanmak isteyenlerin Akbank mobil uygulamasını indirmeleri ya da Akbank resmi web adresi üzerinden “davet et kazan” işlemini gerçekleştirmeleri gerekiyor. Özellikle araç sahibi kart sahipleri için Petrol Ofisi indirimleri dikkat çekerken Playstation ve iPhone 14 ve Boyner alışveriş mağazasındaki indirimli hediye çeki milyonları heyecanlandırdı.

Vatandaşlar herhangi bir yakınını Akbanklı olmak için davet ederek te ayrıca 750 TL direkt olarak kazanıyorlar.

Exit mobile version