Akbank kart sahiplerine 100 TL ödeme! Hemen başvuru yapana verilecek

Milyarlarca liralık dev ekonomi bütçesi ile milyonlara hizmet veren Akbank tarafından kart sahiplerine özel 100 TL’lik ödeme açıklaması geldi.

Akbank kart sahiplerine 100 TL ödeme! Hemen başvuru yapana verilecek- Akbank bugün SMS yolu ile  ve resmi web adresi üzerinden tüm müşterilerine özel kampanyasını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre, 12 Ekim’e kadar kampanyaya kaydolan müşterilerin Akbank Kart’la ilk kez yapacakları dijital platform ödemelerine %25, toplamda 100 TL chip-para  verileceği belirtildi.

AKBANK SMS İLE DUYURDU

Akbank bugün tüm müşterilerine dijital platform üyeliklerini ilk kez mobil uyguulama üzerinden gerçekleştirmeleri halinde 100 TL’lik chip para kazaılacağını müjdeledi. Banka SMS yolu ile yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

Akbank Kart’a özel dijital dizi, film ve müzik platformu ödemelerinize 100 TL chip-para. 12 Ekim’e kadar, asil ve ek kartlarınız ile yeni yapacağınız dijital platform ödemelerine %25, toplamda 100 TL’ye varan chip-para kazanabilirsiniz. Kampanyadan faydalanmak için ilk harcamadan önce Juzdan’dan veya Akbank Mobil’den ‘Hemen Katil’ butonuna tıklamanız yeterli.

İşte o mesaj:

SADECE BU DİJİTAL PLATFORMLARDA GEÇERLİ

Akbanklı olan vatandaşların ilk kez yapacakları dijital platform üyeliklerine karşılık vereceği 100 TL’lik chip para için geçerli olan platformlar belli oldu. Dünyanın bir çok ülkesinde geçerli olan uluslararası ve ulusal platformlar şu şekilde açıklandı:

Netflix, Spotify, Amazon Prime, Exxen, BluTv, S-sport, Gain ve DisneyPlus. Bu platformlara üyeliklerde chip para hesaplara yatırılacak ve kullanımı geçerli olacak. Ayrıca Kampanya sadece 12 Ekim’e kadar yapılacak yeni ödemelerde geçerli olacak.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Dijital platform ödemelerine Akbank Kart’tan 100 TL chip-para kazanmak isteyen müşterilerin Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan’dan veya Akbank Mobil’den “Hemen Katıl”a tıklayarak kampanyaya kaydolması gerekiyor. İşlemlerini 12 Ekim tarihine kadar gerçekleştiren vatandaşlar chip paranın sahibi olabilecekler.

Akbank sitesindeki açıklamaya göre, “Bireysel Akbank Banka kartları ile varsa bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.” denildi.

Exit mobile version