EkonomiGündem

Akbank kartı olana müjdelendi: Her sektörde geçerli olacak! 31 Aralık’a kadar…

Akbank’tan dikkat çeken bir açıklama geldi. Akbank’ın yeni kampanyası müşterilerine özel avantajlar sunarak, kartlarına para hediye ediyor. Bankadan aralık ayı kampanyaları da tek tek duyuruldu. Aralık ayı boyunca geçerli olacak bir kampanya tüm sektörlerde geçerli olacak. Kampanya kapsamında kartlara para yüklenecek.

Akbank’tan kampanya açıklaması yapıldı. Akbank kart sahiplerine özel avantajlar sunuldu. Bankadan alınan bilgilere göre, Akbank Kart ile internet alışverişleri dahil toplamda yapılacak 4000 TL ve üzeri harcamaya 100 TL chip-para verilecek. Kampanyanın 31 Aralık tarihine kadar süresi var.

AKBANK KAMPANYA AÇIKLAMASI VE DETAYLARI;

Kampanya 15 – 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya kapsamında bireysel asıl Akbank Kart ile internet alışverişleriniz dahil toplamda yapılacak 4000 TL ve üzeri harcamanıza 100 TL chip-para yüklenecektir.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Akbank’ta kayıtlı cep telefonu numarasından “HARCAKAZAN” yazıp 4566’ya SMS göndermesi, Juzdan’dan ya da Akbank Mobil’den “Hemen Katıl” butonuna tıklayarak kampanyaya kayıt olması gerekmektedir. Juzdan ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. SMS ile katılımlarda ise, belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Akbank Mobil ile katılımlarda ise, Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin tarafınıza iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır.

Juzdan, Akbank Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 100 TL chip-para kazanabilir.

Kampanyadan sadece açık bireysel asıl ve ek Akbank Kart sahipleri yararlanabilecektir. Diğer müşterilerimiz için kampanya geçerli değildir.

Axess, Wings, Free ve ticari kartlar yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

Aynı gün aynı iş yerinden yapılan tüm işlemler kampanyaya dahildir.

ATM işlemleri, nakit işlemler, EFT/Havale para transferleri, cüzdan ve ön ödemeli kartlara para yükleme, mail order, telefon order, fon alım/satım, BES işlemleri, sigorta işlemleri, talimatlı-talimatsız fatura ödemeleri, SGK/vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Kampanya kazanımı olan ödüllerin yükleme anında kart ve kartın bağlı olduğu hesabın açık olması gerekmektedir.

Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir.

İptal ve iade işlemlerinde kazanılan ödül tutarı geri alınacaktır.