Akbank kartı olanlar hemen okusun: 400 TL indirim uygulanacak!

Akbank müşterileri için harekete geçti. Birçok indirim ve kampanyalarıyla müşterilerinin karşısına geçen banka, yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Akaryakıttan markete birçok sektörde kampanyalar başlatan Akbank, kampanyalar sayesinde karta para hediye ediyor.

Akbank’tan Getir kampanyası duyuruldu. Katılım sağlayanlar 400 TL indirim kazanacak. Akbank’ın duyurduğu kampanya açıklamasına göre, “1049GETIRYEMEK” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 400 TL değerinde GetirYemek indirim kodu kazanılacak. Bu kod ise 400 TL indirim sunacak.

AKBANK KAMPANYA AÇIKLAMASI VE DETAYLARI;

Kampanya kapsamında “1049GETIRYEMEK” davet kodunu kullanarak Akbank Mobil uygulaması üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 400 TL değerinde GetirYemek indirim kodu kazanacaktır.

Kampanya 19 Ağustos – 30 Eylül 2024 tarihleri arasında geçerlidir.

Kampanya kapsamında kazanılan 400 TL değerinde GetirYemek indirim kodu sadece www.getir.com web sitesinde ve Getir mobil satış kanalından yapılacak minimum 400 TL’lik GetirYemek harcamalarında geçerlidir.

Kampanyadan Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar yararlanabilecektir.

Kampanya sadece Akbank Mobil uygulaması üzerinden “1049GETIRYEMEK” davet kodunu kullanarak yapılan başvurular için geçerlidir.

Müşteriler kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilecektir.

Mobil üzerinden Akbanklı olmak ve kampanyadan yararlanabilmek için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklanması ve davet kodu alanına “1049GETIRYEMEK” kodunu yazarak ilerlenip müşteri olunması önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayın(Bu sayfa yeni pencerede açılacaktır).

Kampanya kapsamında kazanılan 400 TL değerindeki GetirYemek indirim kodunun kullanım süresi 15 Ekim 2024 tarih ve saat 23:59’da sona erecektir. Bu tarihten sonra kodlar geçersiz sayılacak ve kullanılamayacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan 400 TL değerindeki GetirYemek indirim kodu, müşterinin “1049GETIRYEMEK” davet kodu ile Akbanklı olma süreci tamamlandıktan sonra Akbank tarafından SMS ile Müşteriye gönderilecektir.

Mobilden müşteri olma aşamasında kurye aracılığı ile işlemlerini tamamlayacak olan müşterilerimiz, 30 Eylül 2024’e kadar belge işlemleri tamamlanıp evraklar bankaya geldikten sonra kampanyadan yararlanabilecektir. 30 Eylül 2024’ten sonra belgeleri bankaya ulaşan müşterilerimiz kampanyadan yararlanamayacaktır.

GetirYemek indirim kodu, ödeme ekranındaki kampanyalar sekmesine tıklanıp “Kampanya Kodu Ekle” alanına girilerek kullanılabilir.

Kampanya başka bir kampanya ile birleştirilemez.

GetirYemek indirim kodu parçalı olarak kullanılabilir.

Online ödeme yöntemlerinde geçerlidir.

İndirim tutarı karşılığında para iadesi yapılamaz.

Kampanya kapsamında verilen siparişlerin iptal edilmesi durumunda kampanya geçerlilik süresinin devam etmesi koşuluyla indirim kodu kullanıldığı tarihten itibaren en geç 24 saat içerisinde tekrar kullanılabilecektir.

Exit mobile version