EkonomiGündem

Akbank kartı olanlara duyuru: 5 iş günü içinde kartlara yatacak!

Akbank’tan müşterilerine bir haber geldi. Banka bazı avantajlar sunacağını bildirdi. Akbank kartı kullanan herkes kampanyadan yararlanabilecek. Kampanya hakkındaki detaylar belli olurken, kampanyaya dahil olabilmek için ise tarih verildi.

Akbank kart sahipleri için kampanya duyurusu yapıldı. Banka, dijital platform ödemelerinde yüzde 50, toplamda 200 TL chip-para verecek. Bankadan alınan kampanya bilgilerine göre, kampanya, Netflix, Spotify, Amazon Prime, Exxen, BluTv, S-sport, Gain ve DisneyPlus platformlarına yapılacak yeni ödemeler için geçerli olacak.

AKBANK KAMPANYA AÇIKLAMASINDA ŞU İFADELERİ KULLANDI;

22 Nisan tarihine kadar kampanyaya kaydolan müşterilerin Akbank Kart’ları ile yeni yapacakları dijital platform ödemelerine %50, toplamda 200 TL chip-para verilecektir.

Kampanya, Netflix, Spotify, Amazon Prime, Exxen, BluTv, S-sport, Gain ve DisneyPlus platformlarına yapılacak yeni ödemeler için geçerlidir.

Mevcut ve düzenli devam eden ödemeler kampanyaya dahil değildir. Kampanya sadece 22 Nisan tarihine kadar yapılacak yeni ödemelerde geçerlidir.

Kampanya müşteri bazındadır. Bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 200 TL chip-para kazanabilir.

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Juzdan’dan “Hemen Katıl”a tıklayarak kampanyaya kaydolması gerekmektedir. 22 Nisan’a kadar yapılacak işlemlerden kazanım sağlanabilecektir.

5 İŞ GÜNÜ İÇİNDE KARTLARA YÜKLENECEK

Hak edilen chip-para, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra kampanya bitiş tarihinden sonraki 5 iş günü içinde karta yüklenecektir.

İptal ve iade işlemlerinde yüklenen chip-para geri alınacaktır. Chip-para’nın kullanılmış olması halinde ekstreye ilgili tutar kadar borç yansıtılacaktır.

Akbank Kart, Bireysel Axess, Wings kredi kartları ile varsa bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir.

Ticari kartlar, Free ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir.

Nakit çekim işlemleri, EFT/Havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, kamu, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.

Alışverişin gerçekleştirildiği iş yerinin sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.

Akbank T.A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.