Ekonomi

Akbank mesaj yoluyla kredi sahibi yapıyor: Sms ile başvuranın hesabına 50.000 TL yatırılıyor

Bankalar acil nakit ihtiyacını giderebilmek için uygun faiz oranları ve vade seçenekleri ile müşterilerine farklı rakamlarla kredi fırsatı sunuyor. Uzun süredir hayali kurulan ev ya da arabanın alınabilmesi, acil birikmiş borçların kapatılabilmesi için müjdeli haber Akbank’tan geldi. Nakit ihtiyacını gidermeyi sağlayacak kredi fırsatı için başvuru koşulları netleşti.

Akbank Şartsız, Kefilsiz Anında Hesapta Kredi

Akbank müşteri memnuniyetini esas alarak ortaya koyduğu bankacılık anlayışı ile hızlı ve acil kredi kullanım fırsatını sağlıyor. Akbank direkt kredi kampanyası kapsamında 100 bin TL’ye kadar kredi kullanımı şubeye gitmeden talep edilebilir. Düşük faiz oranları ve uzun vade seçenekleriyle belgesiz ve kefilsiz kredi fırsatından tüm Akbank müşterileri yararlanabiliyor.

Akbank Direkt Kredi Limiti

Akbank yüzde 1.93 faiz oranından başlayarak 50 bin TL’ye kadar kredi taleplerinin karşılıyor. Cep telefonu üzerinden yapılan başvuru ile tutar hesaba yatırılıyor. Hesaba tanımlanacak kredi tutarı, vade süresi, faiz oranları ile değişiklik gösterebilir. 50 bin TL ve altında talep edilecek krediler için 36 ay, 50 bin TL ve üzerinde talep edilecek kredi tutarı için 24 ay vade süresi tanındı.

  • Kredi tutarı: 10.000 TL
  • Kredi vade süresi: 36 ay
  • Kredi faiz oranı: Yüzde 2.11
  • Aylık geri ödeme taksiti: 426,62 TL
  • Toplam geri ödeme limiti: 15 bin 410,88 TL

Akbank Direkt Kredi Başvuru İşlemleri

Akbank tarafından müşterilerine sağlanan direkt kredi talebi için başvuru ekranı açıldı. İstendiğinde şubeye gitmeye gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden ya da telefon bankacılığı ile internet bankacılığı sistemleri üzerinden başvuruda bulunabilecek. Kredi başvuru ekranında çıkan başvuru formu eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulmalıdır. Kısa sürede incelemeye alınan kredi başvurusu birkaç dakika içerisinde sms yolu ile cep telefonuna iletilir. Tüm şartları karşılayanlar için onaylanan kredi anında hesaba yatırılır.