Akbank müşterilerine özel açıklama geldi: 7 gün süresi kaldı!

Akbank müşterilerinin yüzünü güldürecek banka kampanyası açıklandı! Hepsiburada ile yapılan anlaşma sonucu Akbank Kart’a özel 16 Mayıs-30 Haziran 2022 tarihleri arasında Hepsiburada’da tek seferde yapılacak alışverişler sonucu 75 TL’ye kadar chip-para hediye edilecek.

Kampanya kapsamında 16 Mayıs – 30 Haziran 2022 arasında www.hepsiburada.com adresinden tek seferde yapılacak 500-999,99 TL arasındaki alışverişlere 50 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişlere ise 75 TL chip-para sunulmaktadır.

KAMPANYA DETAYLARI VE KATILIMI

Kampanyaya katılmak için, ilk harcamadan önce asıl kart sahibinin Akbank sistemine kayıtlı olan cep telefonu numarasından HEPSİBURADA yazıp 4566’ya SMS göndererek kayıt olması gerekmektedir. Belirtilen kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından ‘kayıt oldunuz’ bilgisinin iletilmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Katılım için gönderilen SMS’ler; operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilir. Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Axess Mobil ile katılımda, kampanyanın profil alanındaki “Kampanyalarınız” başlığı altında görünmesinden sonra kampanyaya katılım sağlanır. Axess Mobil veya SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Axess, Wings, Free, Akbank kart, ticari kartlar ile bu kartlara bağlı ek kartlar ve sanal kartlar kampanyaya dahildir. Bank O’Card Axess ise puan kampanyasına dahil değildir.

Axess Mobil ile katılım sadece şahıs şirketi sahibi müşterilerin ticari kartları ile sağlanabilmektedir. Tüzel müşteriler sadece SMS ile katılım sağlayabilir.

Kampanya kart bazında değil, müşteri bazında olacaktır. Her müşteri bir kez chip-para kazanma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında kazanılacak maksimum chip-para tutarı 50 TL’dir.

Exit mobile version