Akbank müşterilerini bilgilendirdi: 12 – 31 Temmuz arasında ücret alınmayacak!

Akbank, resmi internet sitesinde müşterilerini bilgilendirdi. Banka, geçtiğimiz günlerde sistemsel sıkıntılar nedeniyle işlem yapamayan müşterilerine kampanya başlattı. Kampanyaya göre, 12 – 31 Temmuz tarihleri arasında bankada yapılan olan işlemlerde ücret alınmayacak. Bu kapsamda, EFT, Havale, Swift (Gelen + Giden), ATM Limit Üstü Para Çekme, ATM Para Yatırma, Diğer Banka ATM İşlemleri, Kobi Kredi Tahsis Ücreti işlemleri ücretsiz yapılacak.

AKBANK’TAN GÖNÜL ALMA KAMPANYASI

Akbank açıklamasında ‘6-7 Temmuz’da yaşanan kesintileri giderdik ve tüm kanallarımızı hizmete açtık. Bu süreçte yaşadığınız mağduriyetleri hafifletmek, bankamıza ve çalışanlarına gösterdiğiniz destek ve sağduyuya teşekkür etmek için hazırladığımız Gönül Alma Paketimizi sizlerle paylaşıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Akbanklılar 12 Temmuz – 31 Temmuz arasında bankacılık işlemlerini ücretsiz olarak gerçekleştirebilecek. 31 Temmuz gün sonuna kadar ücretsiz olarak yapılabilecek işlemler:

EFT, Havale, Swift(Gelen+Giden), ATM Limit Üstü Para Çekme,Tüm Banka ATM Para Yatırma, Fatura Ödemeleri, Diğer Banka ATM İşlemleri, Şans Oyunları İşlemleri, Kobi Kredi Tahsis Ücreti, ÇEk ve Senet Tahsili Ücreti.

 

Exit mobile version