Akbank Ramazan destek kredisini açıkladı: 3 ay ödeme yok!

Pandemi döneminde bir çok özel ve kamu bankası çeşitli kredi desteklerini duyurdu. Son olarak Akbank Ramazan ayında Kobilere destek kredisini açıkladı. Özel banka tarafından yapılan açıklamalarda destek kredilerinde 3 ay boyunca ödeme yapılmayacağı bildirildi. İşte yeni kredi desteği hakkında Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz tarafından yapılan açıklamalar

Bankalar Ramazan ayı kampanyalarını duyurmaya devam ediyorlar. Akbank KOBİ’lere destek kredisi veriyor. Ramazan ayında verilen kredi ile birlikte ticari kredi kartı alanlara 6 ay boyunca üye işyeri hizmet ücretlerinde indirim ve avantajlı komisyon oranı fırsatı sağlanıyor.

Kobilere 250 bin TL ve 36 ay vadeye kadar olan taksitli ticari kredi başvurularının ardından verilen destek hakkında ise Akbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz bilgilendirmelerde bulundu.

Oğuz konuyla ilgili açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

“KOBİ’lerin ödeme ve tahsilat dönemleri yani nakit akışı çok öngörülebilir değil, işlerinin daha fazla olduğu dönemler olabiliyor, bu dönemlerde ticari faaliyetleri için nakit ihtiyacı ortaya çıkabiliyor. Bu noktada kredi ihtiyaçlarını karşılamak ve geri ödemelerini işlerinin durumuna göre yapmak, esnek olmak istiyorlar. Bu gerçekten hareketle Ramazan’da KOBİ’leri düşünerek ödeme planlarını kendi belirleyebildikleri bir kredi hazırladık”

Öte yandan ticari faaliyeti bulunan, vergi levhası olan bankamız mikro segment müşterileri 50 bin TL’ye kadar olan aylık eşit taksitli kredi talepleri için Akbank Mobil üzerinden başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecekler.

Exit mobile version