Akbank, resmen açıkladı: Emekli ek ödeme tutarı 7 bin 500 TL’ye yükseldi!

Sene başından bu yana emekli promosyonu kampanyasını 2 kere güncelleyen Akbank, yeni bir duyuru yaparak tutarların yine değiştiğini bildirdi. Akbank yeni kampanyaları kapsamında 7 bin 500 TL’ye varan ek ödeme yapacağını belirtti.

AKBANK GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU KAMPANYASI

Akbank, temmuz ayının bitmesine günler kalan emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini duyurdu. Banka, maaş hesabını ağustos ayının sonuna kadar taşıyan ve 3 yıl kalma sözü veren emekli vatandaşlara ödeyeceği ek tutarları şu şekilde belirledi:

AKBANK EMEKLİ EK ÖDEME KAMPANYALARI

 

Akbank, emekli promosyonu kampanyasına ek olarak iki yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka, maaş hesabını taşıdıktan sonra bir adet otomatik fatura ödeme talimatı verenlere 250 TL, Axess veya Wings kartı ile 1.250 TL ve üzeri tutarlarda harcama yapanlara 250 TL, toplamda 500 TL daha ödeme yapacağını bildirdi.

AKBANK EMEKLİ KAMPANYALARINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank tarafından düzenlenen güncel emekli promosyonu kampanyasından yararlanarak 7 bin TL’ye varan promosyon ödemesini almak isteyen emekli vatandaşların, bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesaplarının taşınmasına yönelik talimat vermeleri ve 3 yıllık taahhütnameyi imzalamaları gerekmektedir.

Akbank’ın otomatik fatura ödeme kampanyasından yararlanarak 250 TL’lik ek ödeme fırsatını kaçırmak isteyen emekli vatandaşların, maaş hesaplarını taşıdıktan sonra bankanın iletişim kanalları aracılığı ile (mobil uygulama, internet şubesi, banka şubesi) 1 adet fatura ödeme talimatı vermeleri gerekmektedir.

Akbank’ın 250 TL chip- para hediyeli alışveriş kampanyasından yararlanmak isteyen emekli vatandaşların, maaş hesaplarını taşıdıktan sonra kart başvurusu yapmaları ve başvurusu onaylanan kartları aracılığı ile ilgili harcamayı yapmaları gerekmektedir.

Exit mobile version