Ekonomi

Akbank son alışveriş kampanyasını duyurdu: Yeni müşterilere, yaptıkları alışverişlere ek 900 TL’lik hediye para ödülü verilecek! Geç kalmadan başvurun!

Geliştirdiği kampanyalara ile Türkiye’nin en dikkat çeken özel bankalarından biri olan Akbank, yeni dönemde artan ürün fiyatlarına karşın alışveriş giderlerini karşılamakta zorlanan tüm yeni müşterilerine, chip para aracılığı ile destek olacağını ilan etti.

Akbank Alışveriş Kampanyası 2022

Sene başında düzenlemiş olduğu emekli promosyonları ve diğer kampanyaları ile bankacılık sektöründe tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmış olan Akbank, giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşın müşterilerinin yanında olduğunu gösteren alışveriş kampanyasını duyurdu.

Akbank’ın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan alışveriş kampanyası haberine göre ilgili şartları sağlayan tüm müşterilere, 900 TL’ye varan hediye chip para ödülü verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank Alışveriş Kampanyası Kullanım Detayları 2022

Akbank tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyası 1- 27 Mayıs 2021 tarihleri arasında dijital platformlar aracılığı ile ilk kez Akbank’lı olmuş olan yeni müşteriler için geçerlidir. Söz konusu şartı sağlayan her yeni müşteri, Akbank’ın alışveriş kampanyasına katılım sağlayabilmektedir.

Akbank hediye chip para kampanyası, online platformlardan yapılan alışverişleri kapsamaktadır. Aylık harcamaların yüzde 2’si en fazla 75’i chip para olarak müşterilerin hesaplarına yüklenecek, kampanya sonuna kadar yüklenen toplam hediye para tutarı 900 TL’yi bulacak. Kampanyadan yalnızca Akbank Kart sahipleri yararlanacak. SGK ödemeleri, EFT/ Havale işlemleri, talimatsız fatura ödemeleri, BES işlemleri kampanya kapsamına dahil edilmeyecek.

Akbank Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Akbank’ın yeni dönemde geliştirmiş olduğu 900 TL tutarlı alışveriş kampanyasından yararlanmak isteyen yeni müşterilerin 30 Nisan 2022 tarihine kadar kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir. Katılım başvuruları bankanın mobil uygulaması ya da internet bankacılığı kanalı ile yapılmaktadır. Geç kalan başvurular değerlendirmeye alınmamaktadır.