Akbank, TEB ve QNB Finansbank muslukları açtı: 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hesaplara yatmaya başladı!

Nakde olan ihtiyacın artması ile birlikte müşterilerine bayram hediyesi vermek isteyen Akbank, QNB Finansbank ve CepteTEB, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin sunulacağını bildirdi.

Akbank’tan Taksit Erteleten Kredi Hizmeti!

Geliştirdiği kampanyaların avantajlı içerikleri sayesinde bankacılık sektöründe bir adım öne çıkmayı başaran Akbank, yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarına karşın 36 ay vade ile 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Banka, söz konusu hizmetinin aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,11 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi ise 450,67 TL olarak hesaplandı.

Türkiye Ekonomi Bankası 3 Ay Ödeme Ertelemeli Kredi Hizmetini Duyurdu!

Şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB aracılığı ile 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan özel bankalardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası oldu. Banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını resmi internet sitesi aracılığı ile paylaştı.

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay olarak belirlendi. Banka, 3 ay ödeme erteleme imkanından yararlanmak isteyen vatandaşların, 33 ay içerisinde borçlarını ödemeleri gerektiğini bildirdi. Söz konusu hizmetin aylık ortalama faiz oranını yüzde 2,06 olarak bildiren banka, bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık ödemesini 446,78 TL olarak hesapladı.

QNB Finansbank Kredi Borçlarını 90 Gün Öteledi!

Yeni dönemde 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını duyuran bankalardan biri olarak karşımıza çıkan QNB Finansbank, söz konusu yeni hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını yüzde 1,79 olarak belirledi. 10 bin TL’lik kredinin aylık ödemesi ise 401,71 TL olarak hesaplandı.

Exit mobile version