Akbank yeni müşterilerine duyurdu: Mobilden başvuran 500 TL hediye para verilecek!

Akbank yeni dönemde müşteri sayısını arttırırken yeni müşterilerinin de kazanmasını sağlamak amacı ile bir kart kampanyası düzenlediğini duyurdu. Banka, 1 yıl ücretsiz olarak kullanılabilecek kartları için düzenlemiş olduğu kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

Akbank Yeni Müşteri Kart Kampanyası 2022

Akbank ilk kez banka bünyesine dahil olan ve üyelik işlemini mobil uygulama aracılığı ile tamamlayıp Wings veya Axess ürünlerinden birine sahip olan yeni müşterilerine, çip para kazandıracak olan yeni kampanyasını duyurdu.

Akbank tarafından yapılan duyuruya göre ilgili kart ürünleri aracılığı ile gerçekleştirilen internet alışverişlerine yüzde 20, işlemlere 100 TL, toplamda 500 TL tutarında hediye çip para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Akbank Yeni Müşteri Kart Kampanyasının Ayrıntıları

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 500 TL hediye çip para kazanımlı kart kampanyası, 1 Mayıs tarihinden önce Wings veya Axess kartı sahibi olmayan yeni müşteriler için geçerlidir. Söz konusu kampanyanın son başvuru tarihi 31 Mayıs olarak belirlenmiştir. Yapılan işlemlerin veya harcamaların iptal edilmesi, geri alınması, tanımlanmış olan hediye paraların hesaptan alınmasına sebep olur. Ayrıca kampanya yalnızca bireysel kart başvuruları için geçerlidir, ticari kartlar kampanyadan fayda sağlayamazlar.

Akbank Yeni Müşteri Kart Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Akbank tarafından geliştirilmiş olan 500 TL hediye çip para kazanımlı kart kampanyasından fayda sağlamak isteyen yeni müşterilerin, öncelikle Akbank’ın mobil uygulaması aracılığı ile banka üyeliklerini tamamlamaları gerekmektedir. Söz konusu üyelik işleminin tamamlanmasının ardından yine aynı uygulama üzerinden veya www.wingscard.com.tr, www.akbank.com, www.axess.com.tr internet siteleri aracılığı ile kart başvurusu yapabilirler.

Akbank’ın yeni kart kampanyası kapsamında hediye para kazanmak isteyen yeni müşteriler, kart başvuruları esnasında “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneğini tıklamaları gerekmektedir.

Exit mobile version