Ekonomi

Akbank’a başvuru yapan 120 bin TL’ye ev sahibi olacak!

Farklı illerde ucuz ev satışları yapılacak. Akbank bu kapsamda yeni ilanlar yayınladı. Dev banka tarafından yayınlanan ilan listesinde 120 bin TL’ye apartman dairesi satışı başlatıldığı görüldü. Akbank’tan konut satın almak isteyenlerin ilanlara teklif vermesi gerekiyor.

Akbank yeni konut ilanları yayınladı. Banka tarafından verilen ilanlara başvuru yapmak isteyenlerin gayrimenkullere teklifte bulunması gerekiyor. Akbank tarafından yayınlanan gayrimenkul listesinde Afyonkarahisar’da bir dairenin 120 bin TL’den satışa çıktığı görüldü.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Taşınmazlara teklif verebilmek için en yakın Akbank Şubesi’ne başvurulması, taşınmazın Başlangıç Bedelinin %10’u tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak “AKBANK TA.Ş. GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ’nin her sayfasının imzalanması gerekmektedir.

Başvuru sırasında istenecek belgeler;

Gayrimenkul Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak;

Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdan fotokopisi,

Tüzel kişiler için; AKBANK TA.Ş. GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ’ni imzalayan kişinin şirket yetkilisi olduğunu gösterir en son tarihli imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi ve vergi levhası fotokopilerinin şubemize teslim edilmesi gerekmektedir.