Ekonomi

Akbank’a uğramadan alışveriş yapmayın: Banka, herkese 250 TL alışveriş desteği sağlayacağını açıkladı! 2022 Akbank kampanyaları

Son dönemlerde ekonomi alanında yaşanan olumsuz gelişmeler, yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının ortaya çıkması ile birlikte iyiden iyiye tavan seviyelerine yaklaştı. Yaşanan olumsuz gelişmelerin gündelik hayat hizmetlerine zamlı fiyatlar aracılığı ile yansıtılması, vatandaşların en temel ihtiyaçlarını bile karşılayamamalarına sebep oldu.

Mutfak alışverişlerine çıkmaya gücü kalmayan vatandaşların yardımına, Akbank yetişti. Banka, yeni dönem alışveriş kampanyasını duyurarak, ilk kez Akbank’lı olacak olan müşterilerine 250 TL’ye kadar alışveriş desteği sağlayacağını bildirdi.

Akbank’tan Cepleri Şenlendirecek Alışveriş Kampanyası!

Sene başında düzenlemiş olduğu emekli promosyonu kampanyası ve diğer kategori kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bankalardan biri olan Akbank, yeni dönemde giderek pahalılaşan hayat şartlarına yönelik güncel kampanyalar geliştirmeye başladı. Banka, bu kapsamda son kampanya haberini gündelik hayatın pahalılaşan ekonomik şartları nedeni ile alışveriş yapmak konusunda zorlanan vatandaşlar için verdi.

Akbank tarafından duyurulmuş olan alışveriş kampanyasına göre bankanın mobil uygulamasını indirerek ilk kez Akbank’lı olan ve 1 Mart tarihinden sonra Wings ya da Axess kartını kullanarak 500 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan vatandaşlara 50 TL, toplamda 250 TL alışveriş desteğinin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Akbank Alışveriş Kampanyası Katılım Şartları

Akbank’ın 250 TL üst limitli alışveriş desteğinden yararlanmak isteyen vatandaşların, 1 Mart tarihinden sonra Akbank’lı olmuş olmaları ve Akbank’lı olduktan sonra Wings ya da Axess kartlarından birini kullanmaya başlamış olmaları gerekiyor. Bu şartları sağlayan ve her ay 500 TL ve üzeri tutarlarda alışveriş yapan vatandaşlara her alışverişleri için 50, toplamda 250 TL tutarında hediye para ödülü veriliyor.

Akbank Alışveriş Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Akbank’ın alışveriş kampanyasına başvuru yapmak için Axess ya da Wings kartı başvurusu esnasında “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” butonuna onay verilmesi gerekiyor. Söz konusu başvurular mobil uygulama, internet bankacılığı veya Axess’in internet sitesi aracılığı ile yapılabiliyor.