Akbank’ın yeni kampanyası: 5000 TL iadesi alınacak

Akbank tarafından yapılan yeni açıklama ile beraber ocak ayının son gününe kadar geçerli olan 5000 Türk lirasına varan iade fırsatlarının ayrıntıları netlik kazanmıştır. İşte 5000 Türk lirası iadesinin ayrıntıları…

2024 yılına girilmesinin hemen ardından yeni müşteri olacak olan kişiler Akbank bankasının ocak ayında bulunan kampanyalarına ilişkin araştırma yapmaktadır. Akbank da geçilen aylarda olduğu gibi ocak ayında da farklı sektörlerde gerçekleşecek alışverişler neticesinde sunulmuş olan chip paralar ve indirimlerine ilişkin olarak resmi internet sitesinden ve sosyal medya üzerinden yayınlanan duyurular ile bilgilendirme de bulunmaktadır. Bu kapsam içinde 1 Ocak tarihinden 31 Ocak tarihine kadar devam edecek olan 5000 Türk lirasına varan iade fırsatları ayrıntıları netlik kazanmıştır.

Akbank’tan 5000 Türk lirası iade kampanyası

Akbank tarafından yapılmış olan açıklamalara göre 1008TEKNOSA5000 davet kodu kullanılarak 1 – 31 Ocak 2024 tarihlerinde Akbank mobil üzerinden ilk kez Akbank’lı olanlar 28 Şubat 2024 tarihine kadar;

Kampanyalara ilişkin olarak Akbank resmi sitesi üzerinden bilgilendirme metinlerine göre kampanya kapsamı içerisinde elde edilen nakit iade tutarları ise mart ayında hak eden müşterilerin harcama yaptıkları Akbank kredi kartlarına nakit iade olarak tanımlanmaktadır.

Akbank Ocak 2024 de güncel olan kampanyalar

1 Ocak – 31 Ocak tarihleri arasında geçerli bulunan fırsat üzerinden Akbanklı olarak Teknosa harcamalarında 5000 TL’ye varan iade yapılırken, farklı sektörler içinde gerçekleşen alışverişler neticesinde sunulan chip paralara, indirim ve iadelere dair olan araştırmalar ocak ayının ilk günlerinde devam etmektedir. Bu kapsam içinde Akbank müşterileri ve yeni müşteri olan kişiler farklı sektör alışverişleri için hayata geçirilen kampanyaların araştırmasını yapmaktadır. Akbank resmi sitesi üzerinde yer alan kampanya sayfalarında ya da sosyal medya hesapları üzerinden güncel fiyatlara erişilmektedir. Bu konuda ayrıntılı bilgi edinmek mümkündür.

Exit mobile version