Gündem

Akbank’ın yeni müşterilerine özel faiz indirimli kredi dönemi başladı; sadece yüzde 0,99 faiz alınacak! Son gün…

Yeni banka müşterisi edinmek için bankaların birbirinden cazip tekliflerinden biri de Akbank’tan geldi. Sadece yeni banka müşterisi olacaklara özel faiz indirimli ihtiyaç kredisi sunan Akbank, ihtiyaç kredisi faiz oranlarını yüzde 0,99 oranına kadar düşürdüğünü duyurdu.

AKBANK’TA YENİ MÜŞTERİLERİN İHTİYAÇ KREDİLERİ HAZIR

Yeni banka müşterileri için faiz indirimli kredi kampanyasını başlatmış olan Akbank, 2 Ağustos 2022 tarihi ile 30 Eylül 2022 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi süreci ile banka müşterisi olacak olan vatandaşlara yüzde 0,99 oranından faiz ile 15 bin TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanımı fırsatı sunuyor.

AKBANK, YENİ KAMPANYASININ DETAYLARI

2 Ağustos tarihinden bu yana kampanyasını sürdüren Akbank, eylül ayı itibariyle ‘Hoş Geldin Faizli Kredi’ kampanyasının limitlerinde artışa gitmiş bulunuyor. Artık bu kampanya kapsamında 15 bin TL’ye kadar kredi sağlayan Akbank, daha önce mobilden Akbanklı olan ve kredi kullanan banka müşterilerini yeniden bu kredi kampanyasından yararlandırmıyor. Sadece kampanya tarihleri içerisinde dijital kanallardan Akbank müşterisi olduktan sonraki 10 gün içerisinde Akbank Mobil üzerinden kredi başvurusu yapanlara bu krediyi kullandırtan Akbank, faiz indirimli kredi kampanyasında hayat sigortasını da zorunlu tutuyor.

KAMPANYADAN SADECE AKBANK’TAN ONAY ALANLAR YARARLANABİLİYOR

Kampanyası kapsamında her yeni banka müşterisine kredi kullandırtmayan Akbank, başvuru yapan kişinin kredi puanına göre bir değerlendirmede bulunarak, kredi başvurusunu onay ya da reddetme yetkisini elinde tutuyor. Kredisi onaylanan banka müşterileri kredilerini Akbank Mobil, Akbank İnternet, müşteri iletişim merkezi ve şubeler aracılığıyla kullanabiliyorken; bu kredi kullanma kampanyası kapsamında maksimum 15 bin TL ihtiyaç kredisi çekebiliyor. Öte yandan Akbank, bu kampanya kapsamında sağladığı kredinin maksimum vade süresini 12 ay ile sınırlamış bulunuyor.