Gündem

Akbank’ta davet kodunu paylaşan, 1.000 TL’yi cebine koyuyor! Sadece 31 Ekim’e kadar geçerli olacak, acele edin!

Son dönemlerde hemen hemen her banka tarafından gerçekleştirilen referans kampanyaları kapsamında Akbank da kendi referans kampanyası olan ‘Davet Et Kazan’ kampanyasını devreye sokmuş bulunuyor. Oldukça kazançlı bir kampanya sunan Akbank, 1.000 TL’ye varan Chip-Para kazanma şansını müşterilerine sunuyor.

AKBANK HER ARKADAŞ DAVETİ İÇİN 1.000 TL CHİP-PARA VERİYOR

Referans kampanyası ile dikkat çeken bankalardan biri olan Akbank, ‘Davet Et Kazan’ kampanyasının startını vermiş bulunuyor. Her banka müşterisine özel olarak üretilmişti davet kodu ile yakınlarını Akbanklı olmaya davet edecek ve yakınlarını Akbanklı yapabilecek olan banka müşterilerine referans başı 200 TL olmak üzere toplam 1.000TL Chip-Para hediye ediliyor.

KAMPANYA KAPSAMINDA YÜKLENEN CHİP-PARALAR GERİ ALINMIYOR

Kampanya kapsamında kazanılan Chip-Paraların müşteri hesabına yüklenmesi hususlarına ilişkin müşterilerini bilgilendirmiş olan Akbank, ‘Davet Et Kazan’ kampanyası kapsamında kazanılan puanların hem Akbank Bankamatik Kartı’na hem Axess hem de Wings isimli kredi kartlarına yüklenebileceğini belirtiyor. Bu kapsamda bu kartlara sahip olmayan Akbanklılar, ‘Davet Et Kazan’ kampanyasından yararlanamıyor. Davet kodunu kullanan vatandaşın müşteri olmasının ardından davet eden kişinin hesabına geçecek olan Chip-Paralar kaybolmuyor. Yani, bu Chip-Paraları kullanmak için Akbank, herhangi bir süre belirlememiş bulunuyor.

KAMPANYA 31 EKİM’E KADAR DEVAM EDİYOR

Hayata geçirdiği ‘Davet Et Kazan’ kampanyası kapsamında belirli şartlar belirlemiş olan Akbank, kampanyadan sadece Akbank personeli olmayan bireysel müşterilerinin yararlanmasına izin veriyor. Bu kapsamda şahıs firmaları ya da tüzel banka müşterileri referans kampanyasından faydalanamıyor. Aynı şekilde davet edilecek kişi ile ilgili de bir şart belirlemiş olan Akbank, Akbank Mobil’den müşteri olma hizmetinin sadece 70 yaşın altındaki kişiler için geçerli olması nedeniyle bankaya davet edilecek olan yeni müşterinin 70 yaşının altında olmasını şart koşuyor. Öte yandan Akbank’ın ‘Davet Et Kazan’ kampanyası, 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam ediyor.