Akbank’ta hesabı olanlar dikkat: Süre uzatıldı!

Akbank’ın mobil uygulaması bu sabah hata vermeye başlayınca müşteriler tepkilerini sosyal medya platformu Twitter’dan dile getirerek bayram öncesi böyle bir durumun yaşanmasına tepki gösterdi. Akbank müşterilerinden özür dileyerek EFT’leri saat 16.00’a kadar uzattığını bildirerek açıklamada bulundu.

AKBANK SOSYAL MEDYADA GÜNDEME OTURDU

Akbank’ta gerçekleşen hizmet kesintisi, sosyal medyada da gündem oldu. Kullanıcıların yüzlerce tweet atması sonrası “Akbank” etiketi Twitter’da en çok konuşulanlar arasına girdi. Sosyal medya kullanıcıları, tam da Kurban Bayramı tatili öncesinde böyle bir durumun yaşanmasına tepki gösterdi.

SÜRE UZATILDI

Tepkiler sonrasında bankanın sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. Metinde “Sistemlerimizde yoğunluk nedeniyle yavaşlama ve aksamalar yaşıyoruz. Tüm birimlerimiz konuyla ilgili çalışmakta olup sürece dair bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz. Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz.” denildi.

Akbank mobil uygulamasında arıza! İşlem yapamayan müşteriler isyan etti, bankadan açıklama geldi

“EFT İŞLEM SÜRESİ 16.00’YA KADAR UZATILDI”
Bu açıklamanın ardından banka tarafından bir duyuru daha yapıldı. Paylaşımda “Bankamızın mobil bankacılık kanalında yaşanan yavaşlama ve aksamalar devam ediyor. Tüm birimlerimiz konuyla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Müşterilerimizin EFT işlem süresi 16.00’ya kadar uzatılmıştır. Yaşanan aksaklıktan dolayı tekrar özür dileriz” ifadeleri yer aldı.

Exit mobile version