EkonomiGündem

Akbank’ta hesabı olanlar dikkat: Yüzde 50’si hediye edilecek!

Akbanklı İstanbulkart sahiplerine özel bir açıklama yapıldı. İstanbullu vatandaşların elinden düşürmediği İstanbulkart ile ilgili bir Akbank’tan kampanya duyurusu yapıldı. Banka, resmi sitesinde tüm detayları açıkladı.

Akbank, müşterilerine kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Akbank’tan alınan bilgilere göre, üniversiteli Akbanklılara özel her ay Akbank Mobil’den yapacakları 140 TL’ye kadar İstanbulkart yüklemelerinin %50’si hediye edilecek. Kampanyadan 18-26 yaş aralığı faydalanabilecek.

AKBANK İSTANBULKART YÜKLEME KAMPANYASI KOŞULLARI;

Kampanyadan yalnızca, 18-26 yaş aralığında öğrenci olan ve Üniversiteli Akbanklı programına dahil olup gerekli kriterleri yerine getiren kişiler yararlanabilir.

Üniversiteli Akbanklı programına; Akbank Mobil’de yer alan Kampanyalar sayfasından Üniversiteli Akbanklı’ya Katıl diyerek veya akbank.com’da yer alan başvuru formu doldurularak katılım sağlanabilir.

İstanbulKart’a yapılacak yüklemelerini Akbank Kartları ile Akbank Mobil’den yapan Üniversiteli Akbank katılımcıları, her ay 140 TL’ye kadar yapacakları harcamanın %50’sini iade alacaktır.

Sadece Akbank Mobil üzerinden yapılacak İstanbulkart yüklemeleri ödüllendirilecektir.

Akbank Mobil’den Hesaplar ve Kartlar > Tümü > Kartlarım > İstanbulkart Ekle adımları takip edilerek İstanbulkart’a bakiye yükleme işlemi gerçekleştirilebilir.

Kampanyaya bireysel Axess, Wings, Free, Neo ve Akbank Kart kartları dahildir. Ticari kartlar ve Bank’O Card Axess kampanyaya dahil değildir. Ek kartlar kampanya kapsamındadır.

Kampanya müşteri bazındadır, kampanyadan bir müşteri her ay bir kez faydalanabilecektir ve en fazla 70 TL kazanabilecektir.

Hak edilen hediye tutarı, kampanya koşulları gerçekleştirildikten sonra harcamayı takip eden ayın ilk 10 iş günü içinde ödemelerin gerçekleştiği Akbank Banka veya Kredi Kartına yüklenecektir. Örneğin, Ocak ayında harcama yapan kişinin harcama yaptığı karta 1-15 Şubat tarihlerinde yükleme yapılacaktır.