Akbank’ta hesabı olanlar için açıklandı: Bugünden itibaren herkes için zorunlu oldu!

Akbank’ta hesabı olan veya bankacılık işlemleri için şubeye uğramak isteyen herkes için önemli bir duyuruda bulundu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, bugünden itibaren şubelere HES kodu olmayan müşteri kabul edilemeyecek. İşte Akbank’ın konuya ilişkin açıklamaları

Artan vakalar nedeniyle bankalar bazı tedbir kararları alıyorlar. Son olarak Akbank müşterilerinin cep telefonlarına gönderdiği mesaj ile şubelere girişlerde HES kodunun zorunlu olduğunu duyurdu.

Banka tarafından müşterilere gönderilen bilgilendirme mesajında şu ifadeler kullanıldı:

Sevgili Akbanklı, sizin ve çalışanlarımızın sağlığını koruyarak, güvenli bir hizmet ortamı sağlayabilmek icin 19.04.2021 tarihinden itibaren şubelerimize HES kodu ile müşteri kabul edebileceğiz. Henüz HES kodu edinmediyseniz, şubelerimize gelmeden önce HES kodunuzu almanızı ve şubelerimizin girişinde görevlilerimize göstermenizi önemle rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Ayrıca banka pandemi nedeniyle çalışma saatlerinde de güncellemeye gitti. Akbank’tan hizmet almak isteyen müşterilerin 10.00-12.30 ve 13.30-16.30 saatleri arasında şubeleri ziyarette bulunmaları gerekiyor.

Exit mobile version