Akbank’tan 160 Bin TL’ye Ev Satın Alabilmek İçin Son 3 Gün! Son Güne Kadar Satın Almak İçin Teklif Verilebilecek…

İhale yöntemi ile satışa devam eden bankalardan biri olan Akbank, uygun fiyatlı evlerinden birini de bu ay Afyonkarahisar’dan satışa çıkarıyor. Satışlarına devam eden Akbank’ın yeni satışa çıkardığı evin ihale bitiş tarihi yaklaşmışken; bu evi satın almak isteyen vatandaşların ihaleye katılmak için yatırması gereken bedel ise, sadece 16 bin TL olarak açıklanmış bulunuyor.

Akbank’tan 160 Bin TL’ye Ev

Güneydoğu ve güneybatı yönlerine açık cephesi bulunan 77 metrekarelik evi satışa sunan Akbank, bir adası ve bir salonu bulan açık mutfaklı konutu Afyonkarahisar ilinin İhsaniye ilçesinden satışa çıkarıyor. Havuzu bulunan sitede yer ala bu konutun ısıtma sistemini jeotermal olarak duyurmuş olan Akbank, evin bölge yer alan Gazlıgöl mahallesinde bulunduğu ilan etmiş bulunuyor. Tam bir hisse satışı gerçekleştirileceğini açıklamış olan Akbank, bu evin ihale başlangıç bedelini ise, 160 bin TL olarak ilan ediyor. İlk teklif için minimum 160 bin TL teklif verebilecek olan vatandaşların ihale artırımına katılmak için ödemesi gereken miktar ise, Akbank tarafından 16 bin TL olarak açıklanmış bulunuyor. Öte yandan Akbank’ın ihalelerinde artışlar minimum 2 bin TL olacak şekilde gerçekleştiriliyor.

Akbank’ın İhalesi İçin Son 3 Gün

İhalelerini belirli süreler içerisinde teklife açan bankalar, belli bir sürenin bitiminde ihaleyi teklife kapatarak, en yüksek fiyatı veren kişiye gayrimenkul satışını gerçekleştiriyor. Bu bankalardan biri olan Akbank da Afyonkarahisar ilinde satışa çıkardığı konut için son teklif verme tarihini belirlemiş bulunuyor. Temmuz ayı itibariyle teklifleri almaya başlamış olan Akbank, 15 Temmuz 2022 tarihinin bitimine kadar teklifleri kabul etmeye devam ediyor. Öte yandan Akbank’ın satışa sunduğu konuta internet üzerinden teklif verilebileceği gibi “0 532 213 87 03” numarası üzerinden de teklif verilebiliyor.

Exit mobile version