Akbank’tan 18 yaş altı herkes için yapılacak yatırımlara anında 200 TL hediye ediliyor; bu BES, farklı bir BES!

Birbirinden farklı kampanyaları ile dikkat çeken bankalardan biri olan Akbank, bu kez alışılmışın dışına çıktı ve çocuklarının geleceğini güvence altına almak isteyen ebeveynler için hediye birikimli Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) kampanyasını başlattı.

AKBANK’TAN ÇOCUKLARA ÖZEL BES KAMPANYASI

Yeni kampanyalarına ilişkin müşterilerini bilgilendirmek için duyurular yayınlayan Akbank, yürürlüğe 15 Eylül 2022 tarihi itibariyle soktuğu Bireysel Emeklilik Sistemi (BES) kampanyası kapsamında da müşterilerini bilgilendirmek için bir duyuru yayınladı. Bu duyuruya göre, 18 yaşından küçük çocuklar için bireysel emeklilik sözleşmesini Akbank’tan başlatacak olan yetişkinlerin birikimlerine ek olarak 200 TL’ye varan kazançlar hediye edileceği öğrenildi. Bu kampanya kapsamında AgeSA ile anlaşmaya varan Akbank, sadece AgeSA Bireysel Emeklilik Sözleşmesi başlatacak olanların bu kampanyadan yararlanabileceğini duyurdu.

BES KAMPANYASI’NDA HEDİYELER İLK KATKI PAYINA GÖRE DEĞİŞİYOR

Kampanya kapsamında yatırılan ilk katkı payına göre ek birikim sunan Akbank, ilk kakı payını 150 TL ile 299 TL arasında ödeyen herkese şartları sağlaması halinde 150 TL; ilk kakı payını300 TL ve üzeri ödeyen herkese şartları sağlaması halinde ise 200 TL ek birikim sağlayacağını açıkladı. Bu kapsamda kampanyadan yararlanmak için sadece 15 Eylül 2022 tarihi ile 15 Ekim 2022 tarihi arasında başvuru yapmayı şart koşmayan Akbank, aynı zamanda bu tarihler arasında ilk taksitin ödenmesi halinde hediye birikimlerin verileceğini duyurdu.

HEDİYE BİRİKİMLER 31 OCAK’A KADAR HESAPTA

Kampanya kapsamında sunulan ek fayda hak edişi alabilmek için müşterilerinin Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) en az iki ay aktif olarak kalmasını zorunlu tutan Akbank, ödemeleri de geçen iki ay sonra yapacağını duyurdu. Gecikmelerden sorumlu olmamak ile birlikte ek ha edişlerin AgeSA Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından yatırılacağını duyuran Akbank, ödemelerin müşterilerin BES birikimine 2 Ocak 2023 tarihi ile 31 Ocak 2023 tarihi arasında geçeceğini açıkladı.

Exit mobile version