Ekonomi

Akbank’tan 2022’nin ilk yüzde 1’in altında kredi haberi geldi! Müjdeli haber sonrasında banka şubelerinde kredi talebi patlaması yaşandı!

Yeni dönemde yaşanan ürün zamlarından sonra vatandaşlar, nakit sıkıntısı yaşamaya ve alım güçlerini günden güne kaybetmeye başladılar. Gündelik ihtiyaçlarını bile nakit olarak karşılamakta zorlanan vatandaşlar, bütçelerini dengeleyecek ve nakit sıkıntılarını çözüme kavuşturacak yeni çözümler aramaya başladılar.

Türkiye sınırları içerisinde yaşayana nerede ise her vatandaş, 2021 yılının son haftalarında küresel piyasalarda yaşanan olumsuz gelişmelerden direkt olarak etkilendi. Yeni yılın gelmesi ile birlikte bir nebze de olsa kontrol altına alınan döviz kurları ve altın piyasası, vatandaşların bütçelerinin toparlanmasına yetemedi. Bu neden ile vatandaşlar gündelik ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile bankaların kredi hizmetlerini yakın takibe aldı. Ancak ekonomi alanında yaşanan olumsuz gelişmeler, bankaların kredi faiz oranlarının da yükselmesine sebep olduğu için vatandaşlardan bu çözüm yolundan da çoğunluk ile elleri boş döndüler.

Bütçelerini toparlamak ve ihtiyaçlarını karşılayabilmek adına farklı yollar arayan vatandaşların yardımına, geliştirmiş olduğu uygun faizli yeni dönem kredi kampanyası ile Akbank yetişti. Hizmetlerine özel banka statüsünde devam eden banka, 2022 yılının faizi düşük ilk ihtiyaç kredisi kampanyasını geliştirmiş olduğunu duyurdu.

Akbank Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi Duyurusu Yapıldı!

Yılın başı itibari ile duyurmuş olduğu emekli promosyon ödemesi hizmeti ile adından sıkça söz ettirmeyi başaran Akbank, bu kez nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için yepyeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili yeni kredi kampanyası kapsamında vatandaşlara 10 bin TL’ye kadar nakit desteği sağlayacağını açıkladı.

Akbank Uygun Faizli İhtiyaç Kredisi Detayları

Akbank tarafından geliştirilmiş olan yeni dönem ihtiyaç kredisinin detayları belli oldu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile kamuoyu ile paylaşılmış olan yeni kredi kampanyasının detayları şu şekilde belirlendi:

  • Kredi kampanyasından Akbank’ın yeni müşterileri yararlanabilecek.
  • Kredi faiz oranı yüzde 0,99 olarak belirlenmiş olan hizmetin azami tutarı 10 bin TL olacak.
  • 10 bin TL’lik kredinin geri ödemesi, 10 bin 789 TL olacak.
  • Kredi vadesi en fazla 12 ay olacak.

Akbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Akbank’ın yeni dönem kredi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların başvuruları, 28 Şubat tarihine kadar Akbank Mobil uygulaması, Akbank internet bankacılığı ya da Akbank şubeleri tarafından kabul edilecek.